Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Θέλουν δικό τους δήμο οι… απόμαχοι!!!

.
Αχ αυτός ο Καλλικράτης!!!

Έβαλε φωτιά στα μπατζάκια των πολιτικάντηδων αυτοδιοικητικών, που βλέπουν να χάνουν τις καρεκλίτσες τους!

Είδατε πώς «ξύπνησαν» το τελευταίο διάστημα κάποιοι δημαρχαίοι που εδώ και τρία χρόνια «κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου»;

Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ σχέση με την αυτοδιοίκηση, άνθρωποι που δεν έβαλαν πλάτη για το χωριό τους, άνθρωποι που είχαν τις δουλειές τους, πήραν σύνταξη και ξαφνικά είπαν «δεν κατεβαίνουμε για δήμαρχοι;»… Ε, μαζέψαν ό,τι βρήκαν από ανθρώπινο δυναμικό, πήραν (φανερά ή κρυφά) και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ που τότε ήταν στην αντιπολίτευση και νάτοι οι συνταξιούχοι μας έγιναν δήμαρχοι!

(Αχ, αυτό το ΠΑΣΟΚ με τους βλάκες που το διοικούν! Αν είχαν λίγο νιονιό και δεν σέρνονταν πίσω από συνταξιούχους και απόστρατους, δεν θα έχαναν ούτε την ΤΕΔΚ ούτε την ΚΕΔΚΕ, από τη βλακεία τους – συν ότι θα «έλεγχαν» και μια σειρά επιπλέον δήμων. Έχουν ξεχάσει οι ΠΑΣΟΚτζήδες το «δούναι και λαβείν» με τον προς τα αριστερά τους κόσμο και τρέχουν πίσω από δεξιότατους παραγονίσκους και τους κάνουν δημάρχους. Εδώ κατάντησαν… -Και οι βουλευτές είναι το "πρώτο βιολί" σ' αυτό το μπάχαλο, αυτοί που άνοιξαν το δρόμο για τις κολεγιές και τις "περίεργες" συνεργασίες...).


Συνεχίζουμε: Έρχονται λοιπόν οι δύο δήμαρχοι, συνεπικουρούμενοι από κάποιους παρατρεχάμενους και τους συμβούλους τους και δηλώνουν (είπαμε: πριν από κάνα μήνα και βάλε...) πως οι… δημότες τους «αποφάσισαν» (!!!) πως θέλουν να συνενωθούν μεταξύ τους, για να σχηματιστεί και πάλι ο ενιαίος τέως (πριν ένα αιώνα) δήμος τους!!

Ναι, καλά καταλάβατε! Μιλάμε για τους δημάρχους Σελλάνων και Παμίσου, που έφτασαν να «τα βρουν», θέλοντας να στήσουν ένα «καλλικρατινό μαγαζάκι» ανάμεσα στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, για να έχουν να... παίζουν!

Ερωτήματα:

- Αλήθεια, ποιος από τους δύο θα ηγηθεί;; (Γιατί μην μου πείτε πως θα βρουν ένα νέο άνθρωπο να τον στηρίξουν για να αλλάξει ο τόπος τους! Δεν είναι απ' αυτούς...)

- Και ποια θα είναι η έδρα του νέου τους δήμου;; Προάστιο ή Αγναντερό;

- Και πώς θα ονομάσουν το νέο τους δήμο;; Σελλάνων ή Παμίσου;

- Αλήθεια, τολμάνε αυτοί οι κύριοι (και όποιοι άλλοι) να προτείνουν και να διενεργήσουν δημοψήφισμα σε όλα τα χωριά των δήμων τους, για να αποφασίσει (ανεπηρέαστα όμως, ε;;) ο κάθε πολίτης πού θέλει να πάει το χωριό του; Αν θέλουν να μιλάνε εξ ονόματος των δημοτών τους, ας προχωρήσουν από κοινού σε δημοψηφίσματα σε κάθε χωριό των Σελλάνων και του Παμίσου. Ας το επιχειρήσουν και οι τωρινοί δήμαρχοι, αλλά και οι πρώην που «έγλειψαν το μέλι» και τους άρεσε και θέλουν να ξαναδοκιμάσουν, μα και εκείνοι οι άλλοι που περιμένουν στην ουρά για την καρέκλα του δημάρχου – για να «γλείψουν» κι αυτοί με τη σειρά τους το… «μέλι»! Μόνο έτσι θα δούμε πραγματικά ποιες είναι οι διαθέσεις και επιθυμίες των κατοίκων…

«Ιδού η Ρόδος» κύριοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου