Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το ΠΑΣΟΚ αποφασίζει για το Βόλο

Μέχρι τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις όσον αφορά στους Δήμους της Μαγνησίας, όπως εκτιμούν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Έχει ήδη συνεδριάσει η Επιτροπή Αξιολόγησης του Κινήματος, που εξέτασε τα ευρήματα σχετικής δημοσκόπησης για τους υποψηφίους για το δήμο Βόλου, αλλά δεν έγινε δυνατό να υπάρξουν πληροφορίες για τις αποφάσεις.

Πριν τις οριστικές ανακοινώσεις θα κληθούν στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και διευθετήσεις οι υποψήφιοι για το χρίσμα, Αλέκος Βούλγαρης, Δημ. Πιτσιώρης και Πάνος Σκοτινιώτης, ενώ συζήτηση θα γίνει και με τους βουλευτές…

Για τους υπόλοιπους Δήμους της Μαγνησίας, λέγεται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσει "χρίσματα", κεντρικά, αλλά θα αφήσει τις τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο που θα στηρίξουν.
Πάντως, τη στιγμή που στα νησιά αναζητούνται από το ΠΑΣΟΚ ψηφοδέλτια ευρείας αποδοχής, προβλήματα φαίνεται να συναντά το κυβερνών κόμμα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου (Βελεστίνο) όπου υπάρχουν έντονες τριβές μεταξύ υποψηφίων και της οργάνωσης του κόμματος.


Φόβοι στη ΝΔ για αντάρτες

Παρέμβαση Σαμαρά υπήρξε χθες, σε σύσκεψη που έγινε στη Ρηγίλλης με κεντρικά και τοπικά στελέχη από το Βόλο, με στόχο να υπάρξει διέξοδος στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε με τις υποψηφιότητες για το «γαλάζιο» χρίσμα για το δήμο Βόλου. Το πρόβλημα αφορά το ενδεχόμενο να συγκροτηθούν δύο ψηφοδέλτια από το χώρο της Ν.Δ. στο Δήμο Βόλου, κάτι που θα ήθελε να αποφύγει το επιτελείο του προέδρου του κόμματος.

1 σχόλιο:

  1. Πόσες φωνές υπάρχουν τελικά στο ΠΑΣΟΚ;

    Γιατί στη Μαγνησία το ΠΑΣΟΚ "αφήνει τις τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο που θα στηρίξουν", ενώ στο νομό Καρδίτσας "αποφασίζει και διατάζει" ο κάθε Σίσκος και Ρόβλιας χωρίς να ρωτάει τις οργανώσεις και τις τοπικές κοινωνίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή