Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πολλά… σύντομα ανέκδοτα στον Παλαμά!!!!

Άλλη μια επιστολή - σχόλιο από τον Παλαμιώτη φίλο μας, την οποία και δημοσιεύουμε:

Γράψατε πως το πιο αγαπημένο σύντομο ανέκδοτο στον Παλαμά είναι «ο δήμος Παλαμά δεν έχει χρέος». Πράγματι, κυκλοφόρησε πολύ το σαββατοκύριακο και συνεχίζει και τη Δευτέρα και Τρίτη, να συζητιέται στον κόσμο η ασυναρτησία τού δημάρχου κ. Καραδήμου, στην προσπάθειά του να κρύψει το χρέος του δήμου που ανέρχεται στα 3,5 εκ. ευρώ περίπου.

Συνεχίζεται όμως να μεταδίδεται και ένα άλλο «σύντομο ανέκδοτο» σ’ όλο το νέο δήμο Παλαμά, πιο αστείο από αυτό του δημάρχου Καραδήμου.

Μετά την ανακοίνωση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ότι δίνει και επισήμως το χρίσμα στον κ. Παπακυρίτση, επανέρχεται στην κοινωνία το ανέκδοτο που κυκλοφόρησε πριν κάνα μήνα, όταν ο Αθηναίος κ. Παπακυρίτσης ήρθε από την Ιπποκράτους, «προσκαλεσμένος» από τον δεξιό δήμαρχο κ. Καραδήμο και ανακοίνωσε ότι συστήνει «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιο!!! Γέλασε τότε κι ο κάθε πικραμένος (και είναι πολλοί οι πικραμένοι στον τόπο μας…).

Ήρθε λοιπόν ως σωτήρας ο κ. Παπακυρίτσης, για να γίνει δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στον Παλαμά και με τη βοήθεια, συμβουλές κ.λπ. του νυν δημάρχου κ. Καραδήμου (αφού η βάση του ΠΑΣΟΚ δεν τον ήθελε, ανέλαβε δράση ο Καραδήμος!!) έβαλε πλώρη για την κατάληψη του θρόνου στο δημαρχείο της πλατείας Τιτάνων.

Δυσκολεύεται βέβαια να φτιάξει σοβαρό ψηφοδέλτιο ο κ. Παπακυρίτσης, αλλά έχει δίπλα του το μεγαλύτερη μέρος της τωρινής δημοτικής αρχής.
Ο πρώτος που ανακοίνωσε επίσημα δια του Τύπου ότι συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Παπακυρίτση, είναι δημοτικός σύμβουλος που δεν κρύβει (ούτε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!) την προσήλωσή του στις ιδέες των συνταγματαρχών και στα άλλα «λουλούδια» εκείνης της εποχής!!
Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που και οι λίγοι σοβαροί άνθρωποι από το ΠΑΣΟΚ που είχε δίπλα του ο κ. Παπακυρίτσης έκαναν πέρα…

Είδατε; Ο Καραδήμος με τον χουντικό σύμβουλό του από τη μια, το κεντρικό ΠΑΣΟΚ από την άλλη (ο λαός του ΠΑΣΟΚ… αλλού!). Αυτό εννοούσε μάλλον ο κ. Παπακυρίτσης, όταν έλεγε ότι το ψηφοδέλτιό του είναι «ανεξάρτητο»!!!

Να λοιπόν γιατί επανήλθε αυτές τις μέρες το «σύντομο ανέκδοτο» που λέει:
Ο Παπακυρίτσης είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος!!!
Α.Κ.
Καλυβάκια Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου