Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παπατόλιας για τον τουρισμό

Ο τουρισμός στα πρώτα ζητήματα που θέτει στο πρόγραμμά του ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απ. Παπατόλιας.
Μίλησε για αναγκαιότητα χάραξης μακρόπνοης τουριστικής αναπτυξιακής πολιτικής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και πρότεινε την ίδρυση Θεσσαλικού Παρατηρητηρίου Τουρισμού.
«Στις σημερινές συνθήκες δεν κάνουμε λόγο απλά για τουριστικό κλάδο, αλλά για τουριστική οικονομία της Θεσσαλίας», είπε ο κ. Παπατόλιας και αφού παρουσίασε την πρότασή του, τόνισε: «Η προσπάθεια για την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας θα περιλάβει άμεσα και χωρίς καμιά καθυστέρηση, τις ώριμες και τις δυναμικές ως προς την τουριστική ανάπτυξη περιοχές (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Πήλιο, Μαυροβούνι, Μετέωρα και Όλυμπος, Πύλη-Ελάτη-Περτούλι, Λίμνη Πλαστήρα και τα Αστικά κέντρα) και θα στηρίξει και τις περιοχές που είναι αξιοποιήσημες τουριστικά π.χ. Ασπροπόταμος, Ελασσόνα. Όθρυ, Αλμυρό κ.λπ.».

Λέτε να προωθήσει όλα αυτά ο Απόστολος; Μα ενδιαφέρεται ειλικρινά για την ανάπτυξη όλων αυτών των περιοχών που ούτε τις έχει δει από κοντά; Ξέχασε βέβαια μερικές, όπως η λίμνη Σμοκόβου και ο Κίσαβος, αλλά ευτυχώς έβαλε ένα «κ.λπ.»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου