Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τρέχει ο Βερίλλης


Δύσκολο φορτίο σηκώνει στις πλάτες του αυτό τον καιρό ο δήμαρχος Καρδίτσας Δομήνικος Βερίλλης. Είναι αυτό της επανεκλογής του, με το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Και όπως γνωρίζουμε, δεν είναι ο πολιτικός και προγραμματικός λόγος το φόρτε του δημάρχου, αλλά η επικοινωνιακή τακτική.
Δώστου επισκέψεις σε …έργα, δώστου συναντήσεις με σταρ, δώστου κάμερα και θα ξεχαστεί να μιλάει για  το σπουδαίο έργο της τετραετίας του!!!
Κι όσο σκέφτεται ο κ. Βερίλλης ότι ο «ανεξάρτητος» αντίπαλός του (νυν δήμαρχος Ιτάμου) και εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος Βασίλης Τσαντήλας τού έχει πάρει στελέχη, το φυσάει και …ούτε κρυώνει ούτε …χωνεύεται!!!
Και δώστου νέες επισκέψεις του κ. Βερίλλη (που συνοδεύονται με «βαρυσήμαντες» δηλώσεις), σαν αυτή που έκανε με τον Αστυνομικό Δ/ντή Καρδίτσας Δημ. Αγγελή, με αντικείμενο τις «θετικές εξελίξεις που δρομολογούνται για το έργο του Αστυνομικού Μεγάρου, έπειτα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνταν για την έγκριση του τοπικού ρυμοτομικού και των όρων δόμησης του κτιρίου», όπως διένειμε στα ΜΜΕ το Γραφείο Τύπου του δημάρχου.

** Άλλη μια συνάντηση είχε ο κ. Βερίλλης με το κλιμάκιο των διοργανωτών των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 που βρέθηκε στην Καρδίτσα, με τον οποίο συζήτησαν για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου