Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Είμαστε πάλι εδώ!


Παρά τις υποσχέσεις μας, δεν καταφέραμε να είμαστε μαζί σας τις τελευταίες και πιο «κρίσιμες» μέρες πριν τις εκλογές. Και αυτό οφείλεται στο φόρτο προεκλογικής εργασίας στα μέσα που εργαζόμαστε, που δεν μας άφηνε χρόνο, αλλά κυρίως δυνάμεις, για να γράψουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που αναγκαζόμαστε να γράφουμε για τους κυρίους που πληρώνουν τις εφημερίδες για να «παίζουν» ό,τι θέλουν και όχι ό,τι πραγματικά τους αξίζει.
Πήραμε πολλά mail από «ανταποκριτές» – φίλους μας, για διάφορα που συνέβησαν προεκλογικά, σε δήμους και στην Περιφέρεια, από υποψήφιους…
Ίσως είναι και καλύτερα που δεν μπορέσαμε να τα δημοσιεύσουμε. Άλλωστε, κάποιους από τους υποψηφίους που ιδιαίτερα… «αγαπήσατε» από όσα δημοσιεύσαμε γι’ αυτούς παλιότερα, τους στείλατε από εκεί που ήρθαν!!
Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που αλώβητοι συνεχίζουν, εκλεγμένοι ή προς εκλογή τη δεύτερη Κυριακή.
Οι «απαγορευμένες» μας αποκαλύψεις, θα συνεχιστούν κανονικά, όσο θα υπάρχουμε ενεργοί στην κοινωνία, εμείς και εσείς. Ποτέ δεν είναι αργά, να βάλουμε κάποιους στη θέση τους – αυτήν που επέλεξαν όχι με τα λόγια τους αλλά με τις πράξεις τους.
Στο βαθμό που θα έχουμε ελεύθερο χρόνο (και τη δική σας βοήθεια – συνεισφορά σε ειδήσεις) θα συνεχίσουμε να τα λέμε «χύμα και τσουβαλάτα». Αρκετά πλήρωσαν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν οι μικρές μας κοινωνίες αυτούς που (ακόμα και με τη δική μας συμβολή-ψήφο και την  αφέλειά μας), βρίσκονται στο σβέρκο μας…  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου