Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Στο κόμμα της Ντόρας!...

Ενεργοποίηση των Ντορικών στη Μαγνησία, εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης ίδρυσης του κινήματος που έχει προαναγγείλει η Ντόρα Μπακογιάννη για την ερχόμενη Κυριακή.
Συγκεκριμένα, η νομαρχιακή σύμβουλος Μαγνησίας και πολιτευτής της Ν.Δ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, Έλενα Αντωνοπούλου, απέστειλε την παραίτησή της από τη Νέα Δημοκρατία και από την ιδιότητα του μέλους της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ένταξή της στο νέο φορέα. Στην παραίτησή της, η κ. Αντωνοπούλου επισημαίνει ότι «διαφωνεί με την πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία του κόμματος της Ν.Δ., για αυτό και παραιτείται», ενώ σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις τις εξελίξεις ουσιαστικά επιτάχυναν τα εκλογικά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλα τοπικά στελέχη της ΝΔ που θα ανακοινώσουν ότι προσχωρούν στο κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.
Μέχρι στιγμής επίσημη αντίδραση από πλευράς της ΝΟΔΕ Μαγνησίας δεν υπάρχει, καθώς όπως
εκτιμάται έχει δοθεί εντολή από τη Ρηγίλλης προκειμένου να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι την Κυριακή, όπου θα εκτιμηθεί εκ νέου πώς διαμορφώνεται πανελλαδικά η κατάσταση για να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.
Τον κορμό πάντως του νέου κόμματος σε επίπεδο Μαγνησίας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποτελούν στελέχη που προέρχονται από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων αλλά και συνδικαλιστές του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Πηγή: "Ταχυδρόμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου