Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΥΑΚ: Η... "πολύφερνη νύφη"!


Υπόγειες διαδρομές υποψηφίων που έχασαν την εκλογή της πρώτης Κυριακής, λέγεται πως υπάρχουν στο δήμο Καρδίτσας…
Ακούστηκαν πολλά από την Δευτέρα ήδη. Ο Αρχοντής συνομιλεί με τον Βερίλλη με αντάλλαγμα την προεδρία της ΔΕΥΑΚ, αλλά το ίδιο έκανε κι ο Τσαντήλας. Αυτά λένε επί τρεις μέρες. Και είδαμε τους χαμένους να δηλώνουν στήριξη (άμεσα ή έμμεσα) στον νυν δήμαρχο κ. Βερίλλη.
Το ίδιο διαδόθηκε στα στέκια της Καρδίτσας και για τον Τέγο. Ότι συζητάει λένε με τον Παπαλό (σε συνέχεια της παλιάς και μέχρι την περασμένη Κυριακή συνεργασίας του στελέχους του ΚΚΕ με τη Δεξιά) για στήριξη τη δεύτερη Κυριακή, επίσης με αντικείμενο συναλλαγής την προεδρία της ΔΕΥΑΚ!!
Βλέπετε, πριν τέσσερα χρόνια, υπήρξε η τότε συναλλαγή Βερίλλη – Παλαμιώτη, με τον πρώτο να γίνεται δήμαρχος και να τοποθετεί τον δεύτερο πρόεδρο στην «αμαρτωλή» και προσοδοφόρα ΔΕΥΑΚ.
Έτσι, τώρα οι δύο κερδισμένοι Βερίλλης και Παπαλός, απευθύνονται στους χαμένους αντιπάλους τους και εν δυνάμει συνεταίρους τους, προτείνοντάς τους την… «πολύφερνη καρέκλα»!! Ή, οι χαμένοι τρέχουν να προσφέρουν τη στήριξή τους εξαργυρώνοντάς την με την συγκεκριμένη «θεσούλα»!!
Πάντως, ο κ. Τέγος (απαλλαγμένος πλέον από τα δεξιά «βαρίδια» που δεν εκλέχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο) απάντησε στις διαδόσεις κόβοντας το βήχα στους σχολιαστές των καφενείων και των τσιπράδικων της Καρδίτσας: Δεν θα στηρίξει κανέναν από τους δύο τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών!!

* Η Κυριακή έρχεται, θα βγει ο νέος δήμαρχος – και από τη νέα χρονιά θα δούμε κατά πόσο οι διαδόσεις ήταν αληθινές ή όχι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου