Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο μπαμπάς μας ο Στρος Καν

Μα γιατί μας φεύγει κιόλας ο καλός μας "πατερούλης", ο πρωθυπουργός μας;
Δεν πρόλαβε να έρθει και μας φεύγει;
Όχι, φίλοι, ο αχυράνθρωπος Γιωργάκης εδώ θα μείνει (...για την ώρα!).
Στον αγαπητό μας Στρος Καν αναφέρομαι, που ήρθε ξαφνικά, τον είδαμε να μετακινείται μεταξύ Χίλτον και Βουλής, με ενδιάμεσους σταθμούς τα μέγαρα της Ηρώδου Αττικού (Προεδρικό και Μαξίμου).
Αυτός είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός μας, όπως καλά γνωρίζετε όλοι σας!

Ο Στρος Καν, λοιπόν, όπως είδαμε από τις τηλεοράσεις μας, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, λυπήθηκε πολύ που δεν μπορούσε να μιλήσει Ελληνικά, και μας ..."απείλησε" ότι την επόμενη φορά θα είναι έτοιμος να μιλήσει στη γλώσσα μας!!! Θα ξανάρθει λοιπόν; Ωωωωωχχχχ!!!! Μα γιατί;;; Ήταν ανάγκη;

Και κάτι άλλο, ιδιαιτέρως ενδιαφέρον: Όπως ακούσαμε, ο κ. Στρος Καν ήρθε για δύο μέρες στην Αθήνα και έκλεισε για την ανάπαυσή του μια σούπερ σουίτα, στο Χίλτον, η οποία χρεώνεται 685 ευρώ τη βραδιά (με πρωινό!!).
Ευτυχώς -κλάφτηκε η τηλερεπόρτερ- που δεν θα μείνει τελικά δύο μέρες αλλά μόνο μία, γιατί αυτά τα λεφτά τα πληρώνουμε εμείς!!  (σώπα καλέ!...)
Δεν μας θύμισε όμως η τηλεπερσόνα πόσα παίρνουν οι μετέχοντες της τρόικα -και μαζί τους όλοι όσοι έρχονται και μας ελέγχουν- ως μισθό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο Μνημόνιο εις βάρος του ελληνικού λαού, από τον οποίο και πληρώνονται (...πάρα πάρα πολλά, σας πληροφορώ - αλλά αδυνατώ να θυμηθώ το πόσα, γιατί είναι μεγάλο το νούμερο και με κουράζει!!!!)

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται, όλοι τους... Μας κλέβουν, μας ρημάζουν, μας στίβουν, μας ξεζουμίζουν και στο τέλος δεν είναι και ευχαριστημένοι και μας ξαναζητάνε ... κι άλλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου