Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι τσαμπατζήδες και η ανομία...



Ποιοι είναι οι τσαμπατζήδες;

Γιατί δεν γνώριζε ο πρωθυπουργός ότι και το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το νόμο του Σουφλιά και πώς προσπάθησε να το "καλύψει";
Πόσα έχουν φάει μέχρι τώρα οι μεγάλες εταιρίες των εθνικών οδών (Μπόμπολας και ΣΙΑ) και γιατί συνεχίζει να τους καλύπτει το μικρό Giorgaki της Margret;
Ο αγαπημένος μας ΓΑΠ, μαρτύρησε στο τέλος (στην απάντησή του, γιατί στην πρωτομιλία του είχε ανεβασμένη... λίμπιντο! Μετά του… έπεσε!) ότι ναι, το ΠΑΣΟΚ ψήφισε ένα άρθρο του νόμου Σουφλιά, αλλά κατά τα άλλα είχε κάνει κριτική!!! (μόνο που τώρα εφαρμόζει ό,τι ο Σουφλιάς έφτιαξε, ξεχνώντας και την κριτική που το ίδιο είχε κάνει!!! – δεν γαμιόμαστε λέω εγώ ρε παρλαπίπα…)
Α, μάλιστα! Το θέμα Siemens το ... ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ!!
Μόνο που πρόσφατα το έκλεισε το σκάνδαλο στη Βουλή, με έναν συμβιβασμό (δώσε-πάρε με τη ΝΔ), χωρίς να κρατήσουν καν τα προσχήματα.
Πάντως, και γι'αυτό ο... ΣΥΡΙΖΑ φταίει! Βάζοντας την ουρά στα σκέλια, μας λέει πως δεν κατηγορεί τους πολίτες που ξεσηκώνονται, μα αυτούς τους καταλαβαίνει, είναι κομμάτι από αυτούς! Απλά, τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει που δεν λέει στον κόσμο να μην ...ξεσηκώνεται!!!
Το είπε, χωρίς ντροπή, ο ΓΑΠούλης μας,, προσπαθώντας να μας πείσει για τις καλές του προθέσεις. Λέει ότι αυτός "δεν παίρνει εντολές από κανέναν άλλο παρά μόνο από τον ελληνικό λαό"!!
Ξέχασε όμως ότι οι εντολές του λαού στις εκλογές του 2009, ήταν άλλες. Εντελώς διαφορετικές από όλα αυτά τα παράνομα που εφαρμόζει ως κυβέρνηση!!!!
Ανομία, η λέξη της εποχής! 
Ποιος είναι αλήθεια ο άνομος – παράνομος;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου