Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

O Giorgakis και η Μαριγούλα


Πάλι απολογούμενος εμφανίστηκε στη Βουλή ο Γιωργάκης!
Ο καημένος, ρωτήθηκε από τον Τσίπρα για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν με τις τελευταίες του δηλώσεις και ο πρωθυπουργός μας (ελέω της Αμερικανίδας μαμάς του) είπε ότι είναι πολιτικά κουτσομπολιά!!!
Ρωτήθηκε και για την γενικότερη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που ξεπουλάει τη χώρα στους μεγαλο-εργαλάβους και τη σέρνει στο άρμα των Αμερικανών και τώρα των Γερμανών της Μέρκελ.
Το καημένο το Giorgaki, αντί να απαντήσει στις ευθείς ερωτήσεις που δέχτηκε, άρχισε να ρωτάει ο ίδιος διάφορα, άσχετα με το θέμα της Ερώτησης Τσίπρα, διαβάζοντας το χαρτί που είχε διαβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα από το βήμα της Βουλής, σε άλλη Ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει τότε…
Και τι χειροκρότημα δέχτηκε ο Giorgakis!! Το βλέπετε; Κάθε που έλεγε ότι η κυβέρνησή του αγωνίζεται για το καλό της χώρας, κ.λπ. Κάθε που παίνευε τον εαυτό του για την επιλογή της Τρόικα, του ΔΝΤ και του Μνημονίου, το μαζεμένο τσούρμο των χειροκροτητών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ξεσπούσαν σε παθιασμένα χειροκροτήματα!!
Για σιγά! Ποια είναι εκείνη η ξανθιά (με το καρέ μαλλί στο κέντρο του πλάνου λίγο δεξιά); Βρε, μήπως είναι η Μαριγούλα η Θεοχάρη; Βρε η καημένη!..
Καιρό έχουμε να τη δούμε σε δημόσια εμφάνιση στα μέρη μας. Πήρε το «μήνυμα» και αποφεύγει να έρθει σε επαφή με τον κόσμο που την ψήφισε (ξέρει αυτή γιατί…).
Σκέφτηκε, λοιπόν, η Μαριγούλα, να είναι τουλάχιστον σούζα στον πρόεδρο και την ξεπουλημένη κλίκα που μας κυβερνά, την κλίκα του κυρίου «yes man». Μιας και δεν βλέπει η κα Θεοχάρη, να της μένουν και πολλοί ψηφοφόροι, τουλάχιστον να της μείνει η στήριξη της ηγεσίας, να έχει να …τρώει όταν την… ντζάσουν οι πολίτες της Καρδίτσας!!
Μπράβο Μαριγούλα. Συνέχισε να τους χειροκροτείς για τη θηλιά που μας έβαλαν στο λαιμό και να μας κοροϊδεύεις! Και σ’ ανώτερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου