Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κύριε Ευθυμιάδη, συνέλθετε!!

Τι συμβαίνει ρε παιδιά με τον (πολυτεχνίτη) κ. Ευθυμιάδη; Μουσικός είναι; Μηχανικός; Πολιτικός; Τι απ' όλα; 'Εχουμε την εντύπωση πως θέλει να είναι ΑΠ' ΟΛΑ!!! Αλλά δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει. Και κυρίως δεν του βγαίνουν ΟΛΑ μαζί!!
Αφού απέτυχε να πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τη δημαρχία της Καρδίτσας, λούφαξε όλους αυτούς τους μήνες και τώρα επανήλθε στο προσκήνιο βάζοντας πλώρη για... "Συνήγορος του δημότη"!!! 
Αλλά δεν του έφτανε να θέσει υποψηφιότητα γι' αυτό το νέο θεσμό στο δήμο της Καρδίτσας, όπου πήρε 3 ψήφους στην πρώτη ψηφοφορία και 0 [μηδέν] στη δεύτερη...
Χθες είδαμε στα τοπικά blog πως είχε βάλει υποψηφιότητα και στην Περιφέρεια για τον αντίστοιχο θεσμό του "Συμπαραστάτη του πολίτη"!!! Και εκεί πήγε άγραφος εντελώς. Ούτε 1 [μία] ψήφο δεν πήρε!!!
Δεν έχει καταλάβει ο αξιόλογος δάσκαλος μουσικής ότι μόνο γι' αυτό κάνει, μόνο σ' αυτή τη θέση τον αναγνωρίζει ο κόσμος. 
Δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχει καμιά ελπίδα να γίνει κάτι άλλο στη ζωή του. Με τα καμώματά του αποδεικνύει μάλιστα ότι δεν σέβεται καν την μουσική -στην οποία έχει αναγνωριστεί και τον εκτιμά ο κόσμος- που του έδωσε τόσες χαρές. 
Αυτή είναι η δουλειά του. Τι πάει κι ανακατεύεται με όλα τα άλλα; Γιατί επανειλλημένως (και ανεπιτυχώς!) προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ο σωτήρας του κόσμου;
Κύριε Ευθυμιάδη, συνέλθετε!! 
Συνέλθετε και αφιερωθείτε στη μουσική σας, πριν σας εγκαταλείψει και αυτή χωρίς να το πάρετε χαμπάρι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου