Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ξύλο απελέκητο...

Ποιος να το περίμενε. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο φωτογραφικός φακός έκανε αθάνατες τις εικόνες, δηλαδή τις απαθανάτιζε.
Χθες –διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο καρδιτσιώτικης εφημερίδας- είδαμε ότι ο φακός της …έπαιρνε κεφάλια!! «Μαγευτικές εικόνες αποθανάτισε ο φακός της ΑΛΗΘΕΙΑΣ» έγραφε η γνωστή εφημερίδα στη καρδιά του πρωτοσέλιδου.
Είχαμε μέρες να ξεφυλλίσουμε το συγκεκριμένο έντυπο. Ε, δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα!!
Πήγαμε στην 3η σελίδα, να δούμε «αναλυτικά τους εισακτέους σε κτηνιατρική και τα άλλα τρία τμήματα ΑΕΙ»!!!!!!! – όπως μας έλεγε στον υπότιτλο του βασικού θέματος στην πρώτη σελίδα. Και εκεί μας επιβεβαιώνουν οι τίτλοι του «ρεπορτάζ» ότι έχουμε στην Καρδίτσα συνολικά τέσσερα (4) τμήματα ΑΕΙ!!!
Και αμέσως η ματιά πέφτει στον πίνακα όπου διαβάζουμε πως η Κτηνιατρική ανήκει στο ίδρυμα που λέγεται… ΤΕΙ Λάρισας!!!  Όπως φυσικά και τα τμήματα Διατροφής, Ξύλου, Τροφίμων – τα οποία βεβαίως όντως ανήκουν στο ΤΕΙ.
Χαμογελάσαμε και απλά μας πέρασε από το μυαλό η παροιμία «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο»

ΥΓ.
Τελικά, τι λέτε; Βάζουμε ένα στοίχημα ότι ο «ρεπόρτερ» της εν λόγω εφημερίδας δεν γνωρίζει σε ποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα και σε ποια σχολή ανήκει το τμήμα Κτηνιατρικής;;;
(Σήμερα, αν μας διάβασε το… «απελέκητο», μάλλον θα κάνει μια βόλτα από το κτίριο της Κτηνιατρικής να δει την ταμπέλα!)

ΥΓ. 1.
Όσο για τον Γιωργάκη (τον πρωθυπουργό μας ντε!) συνεχίζει ο εκδότης της εφημερίδας να τον θεωρεί ένα αξιοσήμαντο πρόσωπο γι’ αυτό και τον θέτει και πάλι… «πρώτο τραπέζι πίστα»!! Τον έβαλε στα «ΠΑΝΩ», επειδή λέει «θα θέσει τα στελέχη του ενώπιον των ευθυνών τους»!!!
- Τώωωρα θα τα θέσει; Μέχρι τώρα δεν ένιωθαν ευθύνη;;; Ωρέ μπράβο σωτήρες που μας πετύχανε!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου