Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δημοσιογραφία να σου πετύχει!!

Με τον Τσίπρα τα βάζει και πάλι ο «γνωστός» εκδότης της Καρδίτσας, τον οποίο ρίχνει στα …τάρταρα επειδή –λέει- «ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα σχέδιά της περί νομιμοποίησης αυθαιρέτων»!!!
Μα ο αθεόφοβος, δεν άκουσε τίποτα αυτές τις μέρες για τους καυγάδες Μπιρμπίλη – Παπακωνσταντίνου;;; Δημοσιογράφος να σου πετύχει!! Ή μήπως ΟΛΑ τα θυσιάζει (και τους αναγνώστες του) στο βωμό της κυβέρνησης του Γιωργάκη του Μνημονίου και της τρόικας;;
Ξεφυλλίσαμε λοιπόν τη φυλλάδα και δεν βρήκαμε τίποτα για τον χαμό στην κυβέρνηση. Για τις κόντρες όμως στη ΝΔ, για την περιβόητη «απογραφή» του Αλογοσκούφη, να κάτι αναδημοσιεύσεις – στην 3η σελίδα μάλιστα!!! Τίποτα όμως για το σκοτωμό Μπιρμπίλη – Παπακωνστνατίνου… Ευτυχώς που είναι και ο Τσίπρας και ο «κακός ΣΥΡΙΖΑ», να παίζει μπάλα ο «πράσινος» εκδότης της Καρδίτσας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρύψει τις πομπές των υπουργών του!
Άντε ρε, και σ’ ανώτερα!! Και κοίτα να βρεις από τώρα πώς θα βρίσεις τον Τσίπρα, όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα τις επόμενες μέρες…
Κουράγιο!!! Θα τα καταφέρεις εσύ. Θα γελάσει πάλι ο κόσμος, να ’σαι σίγουρος…

ΥΓ.
Πάντως, την ίδια μέρα, η εν λόγω φυλλάδα, έβγαλε στον αφρό Ρόβλια και Ραγκούση!!
Τον Ρόβλια τον εξυψώνει γιατί, όπως γράφει, «προωθεί μέτρα στην αγορά των καυσίμων για την τόνωση του ανταγωνισμού και την καλύτερη ενημέρωση του καταναλωτή» (σωθήκαμε…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου