Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Για γέλια ή για κλάματα;

Kαρδίτσα
Θανάσης Σίσκος, Κων/νια Πράντζου και Θωμάς Καρανίκας εθεάθησαν το πρωί σε καφέ της δημοτικής αγοράς να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους. Μάλιστα και οι τρεις έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Αν έλεγαν ανέκδοτα πάει καλά. Αν όμως η ικανοποίηση και τα γέλια αφορούσαν τα αποτελέσματα που έφεραν στο χώρο της παιδείας, μάλλον θα έπρεπε να κλαίνε. Ας μην ξεχνάνε πως θα περάσουν στην ιστορία και αυτοί και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ως πρωτεργάτες στο κλείσιμο σχολείων και σχολών ΤΕΙ.
Από τον «Θεσσαλό»


** Σιγά μην τους νοιάζει η υστεροφημία τους! Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και τα πάνε πολύ καλά μέχρις εδώ! Ίσως ο Θανάσης να μην καταλαβαίνει και τόσο πολύ τι κάνει. Του φτάνει που τον κάνανε γραμματέα και νοιώθει αφεντικό στο νομό!! Πράντζου και Καρανίκας, πάντως, συναγωνίζονται τους πιο σκληρούς υπουργούς της κυβέρνησης στο γκρέμισμα της κοινωνία. 

*** Σκεφτείτε όμως και το εξής: Πήγαν μαζί οι τρεις τους για καφέ, γιατί δεν τους κάνει κανείς άλλος παρέα! Γι’ αυτό και ήταν ευδιάθετοι!! Λίγο είναι να βρουν κάποιον που θα τους… καταλαβαίνει, να πουν μια κουβέντα και να νιώσουν κι αυτοί σαν… άνθρωποι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου