Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αλήθεια ή ψέματα, κ. Ρόβλια;

Με τα πολλά… ο κ. Ρόβλιας ενεφανίσθη στον τοπικό Τύπου πριν μερικές μέρες, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση αποφάσισε με εντελώς ακαδημαϊκά κριτήρια την μη εισαγωγή σπουδαστών στο ΤΕΙ Δασοπονίας Καρδίτσας.
Στον τοίχο όμως κολλάει τον κ. υφυπουργό μας η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Δασοπονίας, με λεπτομερή και πλήρως αιτιολογημένη απόφασή της που παρουσιάζεται στις εφημερίδες της Πέμπτης, με την υπογραφή του προϊσταμένου του Τμήματος, καθηγητή κ. Χουλιάρα.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Απλά θα πούμε ότι οι καθηγητές κάνουν τον Ρόβλια «με τα κρεμμυδάκια», απαντώντας στην επιστολή του που δημοσιεύτηκε στις 15/5/2011 με τίτλο (άκουσον άκουσον) «Αλήθειες και Ψέματα»!!!

** Και επειδή συνεχίζεται να κυκλοφορεί ακόμα η παραμύθα ότι η μη εισαγωγή σπουδαστών στη Δασοπονία Καρδίτσας είναι μόνο για φέτος και ότι το τμήμα δεν κλείνει, να σας πούμε ότι η απόφαση ελήφθη και το είπε ξεκάθαρα ο Πανάρετος στην αντιπροσωπία που τον επισκέφθηκε την Τρίτη στο υπουργείο: Ξεχάστε την,  Καρδιτσιώτες, τη Δασοπονία που …πέταξε!!!
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρξει συνέχιση του αγώνα των Καρδιτσιωτών και γενικότερα των Θεσσαλών, για το ρήμαγμα της περιοχής μας.
Ο αγώνας χρειάζεται και είναι απαραίτητο να συνεχιστεί, γιατί αυτή η ξεπουλημένη κυβέρνηση (σίγουρα και η αυριανή συγκυβέρνηση) δεν πρόκειται να σταματήσει την καταστροφική πολιτική της…
Καρδιτσιώτες και Θεσσαλοί, γρηγορείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου