Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Ξεβρακώθηκαν» Τζουμάκας – Σίσκος

Τι τους φταίμε να τους βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο να… ξεβρακώνονται;;
(Ε, όχι και στην κυριολεξία, αυτά δα μας έλλειπε!!) 

Δείτε τι ακριβώς έχει συμβεί:
- Την Κυριακή, έγινε νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ του νομού Καρδίτσας στην αίθουσα της ΤΕΔΚ. Παραβρέθηκε και μίλησε ο Στέφανος Τζουμάκας εκ μέρους της ηγεσίας. Και –όπως όπως διαβάσαμε στις εφημερίδες της Δευτέρας- την ώρα που δημοσιογράφοι της Καρδίτσας περίμεναν υπομονετικά τον κ. Τζουμάκα να τελειώσει την ομιλία του και να τους κάνει δηλώσεις, άκουσαν εμβρόντητοι το εν λόγω στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (γνωστό από παλιά, όταν ήταν υπουργός Γεωργίας!!!) να τους αποκαλεί «Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης» και να τους ζητά να φύγουν από την αίθουσα. Κάτι φυσικά που έπραξαν οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρόμενοι…
-          Αξίζει να σημειωθεί ότι ΚΑΝΕΙΣ από τα συγκεντρωμένα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, με τον γραμματέα της Ν.Ε. Θανάση Σίσκο επικεφαλής και τη βουλευτή Μαρία Θεοχάρη παραδίπλα του, δεν ένιωσαν την ανάγκη να ηρεμήσουν τον μαινόμενο Τζουμάκα, που αναίτια επετέθη στους εκπροσώπους του Τύπου διώχνοντάς τους… Καμιά ευθιξία! (Θυμάμαι που κάποτε λέγαμε τους ΠΑΣΟΚους «παχύδερμα». Συνεχίζουν να είναι!)
-  Αργότερα, όταν οι δημοσιογράφοι είχαν φύγει, άρχισαν να τους τηλεφωνούν για να επιστρέψουν για να τους κάνει δηλώσεις ο Τζουμάκας!! Τόση ξεδιαντροπιά δεν είχε ματασυμβεί στην Καρδίτσα ποτέ στο παρελθόν. Από κανέναν! Τέτοια ξεφτίλα, σε τέτοιο βαθμό δεν είχε συμβεί ούτε με την παρόμοια περίπτωση Πάγκαλου…
- Οι δημοσιογράφοι φυσικά δεν επέστρεψαν, αλλά το θέμα δεν το άφησαν εκεί Σίσκος και Τζουμάκας. Το τράβηξαν κι άλλο το σκοινί, σε μια προσπάθεια να μην χάσουν έστω το τελευταίο στήριγμα από τα τοπικά μέσα για την προβολή του κόμματός τους. Και αυτό υπερέβη της ξεφτίλας και έγινε σκέτο… «ξεβράκωμα», που γράψαμε στην αρχή του σχολίου μας.
-   Έστειλε λοιπόν (όπως είδαμε στον «Πρωινό Τύπο» της Καρδίτσας) γραπτή δήλωση ο Τζουμάκας, με την οποία δήλωνε… μετάνοια (!!!) για την επίθεσή του στους δημοσιογράφους. Στην δήλωσή του επεσήμαινε ότι αποδέχτηκε «την άποψη του γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας κ. Σίσκου, ότι τα κόμματα ως θεσμοί της κοινωνίας πρέπει να μην λειτουργούν εντός των τειχών, αλλά με διαφάνεια ο λόγος τους και μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης, να φτάνει στους πολίτες, θα ήθελα να δηλώσω ότι η στιγμιαία αντίδραση προς τους εργαζομένους στα ΜΜΕ τους αδίκησε».
-   Είδατε τι του είπε ο Σίσκος;;; Ούτε λίγο ούτε πολύ, τον προέτρεψε να στείλει γραπτή δήλωση κατευνασμού, αφού το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τον Τύπο και τους δημοσιογράφους «για να φτάνει ο λόγος του να φτάνει στους πολίτες»!!! Δηλαδή, του είπε ο Σίσκος: Τους θέλουμε, πάρ’ τους με το καλό, για να μην σταματήσουν να γράφουν για το ΠΑΣΟΚ και αρχίσουν να μας πολεμάνε...  (Αν πιστεύει κάποιος ότι δεν έγινε έτσι, να μας το πει και να δώσει τη δική του εξήγηση…)
-   Και αυτό, φίλοι μας, δεν είναι απλά ξεφτίλα αλλά ένα εντελώς «ξεβράκωμα» λέμε… Άντε ρε Θανασάκη, και σ’ άλλα με υγεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου