Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Επιχορηγήσεις ΕΛΤΑ όπως… ΔΕΗ!!

Τη χρηματοδότηση με 3,7 εκ. ευρώ της ομοσπονδίας υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ από τη Διοίκηση της εταιρίας, για παιδικές κατασκηνώσεις, σεμινάρια, κ.λπ. την περίοδο 1999-2009, καταγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιτζή.
Το πόρισμα, που θα παραδοθεί εντός των ημερών στον υπουργό Υποδομών κ. Ραγκούση, αναφέρει ότι αν και ο νόμος απαγορεύει τις επιχορηγήσεις δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων από τις διοικήσεις των οργανισμών, τα ΕΛΤΑ ακολούθησαν το παράδειγμα της ΔΕΗ και προέβλεψαν στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας τη χρηματοδότηση της ομοσπονδίας.
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι η επιχορήγηση της ομοσπονδίας είναι σύννομη και δηλώνουν «ανοιχτοί» σε κάθε έλεγχο…

* Τελικά, αυτές τις λαμογιές (άντε παρατυπίες… για να μην τους θίξουμε) τώρα τις μάθανε οι κυβερνώντες; Μην μας πουν ναι, γιατί άπαντες γνωρίζουμε ότι είναι δικό τους (ΠΑΣΟΚικό) δημιούργημα, όπως και ολόκληρο το σάπιο κράτος που έφτιαξαν για να τρώνε με… χιλιάδες μασέλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου