Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει»

Το κατευχαριστήθηκε ο γνωστός πρασινοφρουρός οσφυοκάμπτης εκδότης της Καρδίτσας, με τι «μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ» που ανακοίνωσε ο κ. Μόσιαλος!!
Βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία, μάλιστα, να κάνει και γραπτώς παιχνίδι (όχι μόνο δια της διαδόσεως αλλά και μέσα από την εφημερίδα του), σχετικά με ένα θέμα που τον πονάει πολύ, χρόνια τώρα – και δεν έχανε ευκαιρία να το συζητά δεξιά αριστερά, «τι χρειάζεται η ΕΡΑ στην Καρδίτσα;», «τσάμπα πιάνει το γραφείο», «πληρώνει και δυο δημοσιογράφους τσάμπα η ΕΡΤ», κ.λπ. (Εδώ επικεντρώνονταν ιδιαίτερα το πρόβλημά του, καθώς -αν και δηλώνει δημοσιογράφος ο ίδιος- παθαίνει μια αλλεργία  όταν ακούει τη λέξη «δημοσιογράφος» ή τη φράση «αυτός είναι δημοσιογράφος» - απωθημένο μάλλον, αφού ο ίδιος ποτέ δεν κατόρθωσε να γίνει δημοσιογράφος όπως επιθυμεί να χαρακτηρίζεται).
Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά ανακράζει στο φύλλο του Σαββάτου 20 Αυγούστου της φυλλάδας του: «Κλείνει το ραδιοφωνικό στούντιο της Καρδίτσας»!!! (σ.σ. στούντιο της ΕΡΑ, που φιλοξενείται από το δήμο στην Δημοτική Αγορά).
Γράφει επί του θέματος: «Επίσης, ο κ. Μόσιαλος, ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές και στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Έτσι, κλείνει το στούντιο της Καρδίτσας, κάτι που ήταν αναμενόμενο μιας και ποτέ κανείς δεν κατάλαβε την χρησιμότητά του μιας και τα έξοδά του ήταν τεράστια». (Δηλαδή… «θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει», που λέει κι ο λαός μας!)
Πάντως, αυτή την πληροφορία δεν την είδαμε γραμμένη κάπου αλλού, αλλά για να το λέει ο εν λόγω εκδότης, κάτι θα ξέρει! Άλλωστε, έκανε τόσες προσπάθειες να διώξει την ΕΡΑ από την Καρδίτσα… Μάλλον θα έχει καλή πληροφόρηση για το θέμα, αφού έχει «άκρες» στο υφυπουργείο Τύπου (ή όπως αλλιώς λέγεται)!! Θα δούμε…
«Καρδιτσιώτης φίλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου