Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τα… «σίγουρα» του Σαλαγιάννη

Επιτέλους, την περασμένη Παρασκευή, με μια βδομάδα καθυστέρηση (από την... επιβεβαιωμένη ημερομηνία του Σαλαγιάννη!!), οι αγρότες είδαν να μπαίνουν τα λεφτά της επιστροφής πετρελαίου στους λογαριασμούς της ΑΤΕ...

Αυτές είναι οι... "σίγουρες πληροφορίες" του βουλευτή μας, ο οποίος ξαφνικά –με την αναβάθμιση του Βενιζέλου- ξέχασε το κακό μνημόνιο και θέλει (μαζί με το Γιωργάκη και τον Μπένυ) να σώσει κι αυτός την Ελλάδα!!  

Για να κερδίσει δε ξανά τους χαμένους ψηφοφόρους του -και ιδίως εκείνους που είναι επιρρεπείς σε υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες- άρχισε να παρουσιάζει δια του Τύπου "σιγουριές",  "διαβεβαιώσες" και "πληροφορίες", όπως είναι για πράδειγμα οι "δύο διεβεβαιώσεις" που "έλαβε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, που αφορούν ειλημμένες αποφάσεις για να προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης δυο σημαντικών έργων για το νομό μας που πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Αύγουστο».


Θα είδατε στον τοπικό Τύπο, ότι ο αγαπητός μας Νίκος αναφερόταν στην ύδρευση της ανατολικής πλευράς του νομού (δήμοι Παλαμά και Σοφάδων και μερικώς της Καρδίτσας) καθώς και στο βιολογικό καθαρισμό της λίμνης Πλαστήρα. Και μάλλον θα γελάσατε με την ...ενημέρωση που μας έκανε ο βουλευτής μας, αφού ήδη μας έχουν διαβεβαιώσει κι άλλοι γι’ αυτά τα έργα, πριν τον κ. Σαλαγιάννη.
Ρε πλάκα που έχουν μερικοί!!
Καρδιτσιώτης

1 σχόλιο: