Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Λιάνα... κόκκαλα τσακίζει!!



- Μιλάω γι' αυτούς που δεν έχουν 200 ευρώ να περάσουν το μήνα...
- Σε ποιους μιλάτε για βία; Πιο βίαια πράγματα από αυτά που εκτοξεύετε ως μέτρα σωτηρίας... (διακόπτεται από το προεδρείο... Γιατί άραγε;;)
- Δεν σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες...
- Θα κρεμαστείτε εκ των πραγμάτων σε πολιτικά ιστορικό, και ιστορικό πολιτικό πάσαλο! (χτυπούν κουδούνια από το προεδρείο... Γιατί; Μα για να μην πει κι άλλα!!)

"Δεν σας επιτρέπω να μονοπωλείτε ούτε την αριστερή ιδεολογία ούτε την αριστερή συμπεριφορά", είπε πειραγμένη
η εκ Τρικάλων "πράσινη" Σούλα, η οποία βεβαίως με όλο το συνάφι της τήν μονοπωλεί με το παραπάνω υπερθεματίζοντας για την ...αριστεροσύνη του ΠΑΣΟΚ, που κατάντησε σήμερα να είναι χουντικότερο της Χούντας, κάνοντας παρέα με τα φυντάνια του ΛάΟΣ!!!
Το μαρτύρησε άλλωστε η ίδια αμέσως μετά λέγοντας: "Η αγωνία η δική μου είναι να σωθεί η χώρα και έχω καταλήξει ότι η χώρα δεν σώζεται με πεθαμένες και ξεπερασμένες πολιτικές".

Γι' αυτό και οι... σύγχρονες και πρωτότυπες πολιτικές σας, των συνεχών μέτρων και της βαριάς φορολογίας των... ανέργων;;;;;
Μπράβο Σούλα! 
Είσαι αριστερή και σοσιαλίστρια!!! 
Φτού σου μωρή... (μη σε... ματιάσουμε, φρόκαλο)


Σχόλιο αναγνώστη του YouTube:
"Kυρια" Μερεντίτη,
Σίγουρα δεν τα "κλέψαμε μαζι". Αλλά ούτε και τα "φάγαμε μαζι". Αλλά, όμως, σίγουρα δεν θα τα πληρώσουμε και μαζί! Και επειδή ΕΧΕΤΕ το θράσος να αποδέχεστε ότι κλέψατε τα όνειρα των παιδιών θα σας απαντήσω πως δεν κλέψατε μόνο αυτά τα όνειρα! Κλέψατε τα όνειρα ενός ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΤΡΕΜΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ! ΤΡΕΜΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!! ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΩΣ ΛΑΟ ΔΕΝ  Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ε-Ι  ΚΑΙ ΧΩΡΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου