Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή...

- Μανόλης Κεφαλογιάννης: «Θα σε πλακώσω» 

- Βάσω Παπανδρέου: «Δεν πας στο διάολο ρε μαλ...»!

Η Βουλή, όλο και πιο συχνά, θυμίζει γήπεδο, καθώς οι αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών ξεφεύγουν από το παλίσιο της ευπρέπειας και συνοδεύονται από εκφράσεις πεζοδρομιακού ύφους. Όπως γράφει το protothema.gr, πιο πρόσφατο περιστατικό,
οι βαρείς χαρακτηρισμοί που αντάλλαξαν η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Βάσω Παπανδρέου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης.
Αναλυτικά, ο κ. Κεφαλογιάννης επέμενε να διακόπτει τους ομιλητές, με αποτέλεσμα να εισπράττει τις παρατηρήσεις της προέδρου, η οποία προφανώς έχασε την ψυχραιμία της και τον αποκάλεσε «τραμπούκο». Από εκεί και πέρα ο διάλογος ξέφυγε απο κάθε επίπεδο...
Ιδού ο διάλογος:
- Κεφαλογιάννης: Θα γίνεις πρόεδρος καμιά φορά;
- Β.Παπανδρέου: Τραμπούκος σαν εσένα δεν πρόκειται να γίνω
- Κεφαλογιάννης: Απαράδεκτο. Να είστε σοβαρή αν δεν μπορείτε να διευθύνετε τη συζήτηση να σηκωθείτε να φύγετε από το έδρανο και να προεδρεύσει κάποιος άλλος. Είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων.
- Β. Παπανδρέου: Ό,τι λέει ο κ. Κεφαλογιάννης δεν με ενδιαφέρει. Δεν υπολογίζω ότι υπάρχετε.
- Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα και δεν σας υπολογίζω καθόλου ότι υπάρχετε. Να είστε σοβαρή και όχι Βάσω Παπανδρέου.
- Μ. Κεφαλογιάννης: Θα σε πλακώσω.
- Β. Παπανδρέου: Δεν πας στο διάολο ρε μαλ..α!
Λίγη ώρα αργότερα για να ρίξει τους τόνους ο κ.Κεφαλογιάννης είπε στους δημοσιογράφους: "Μια γυναίκα δεν την χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλο"!!!
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου