Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ποιός "κουνάει το δάχτυλο" και μεταφέρει εκατομμύρια στην Ελβετία;

Καλά τα λόγια Μπένυ, αλλά από πράξεις δεν βλέπουμε τίποτα... Όχι για το θεαθήναι αλλά για την ουσία κύριε αντιπρόεδρε!!

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου που μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή για το θέμα των καταθέσεων που έχουν κάποιοι στο εξωτερικό, έδειξε να φωτογραφίζει την ιδιοκτησία μεγάλης ανεξάρτητης εφημερίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο κ. Βενιζέλος αναφερόταν σε ποσό 2,6 εκ ευρώ που μεταφέρθηκε σε τράπεζες της Ελβετίας. 
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως μόλις αρθούν τα εμπόδια, θα δοθούν στη δημοσιότητα ονόματα προσώπων που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, αλλά την ίδια στιγμή στην Ελλάδα «κουνούν το δάχτυλο».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήγε και ένα βήμα πιο κάτω τονίζοντας ότι «πολλοί θα μείνουν άφωνοι γιατί πρόκειται για άτομα που 'μιλούν κουνώντας το δάχτυλο' αλλά δεν στηρίζουν το τραπεζικό σύστημα έχοντας αποσύρει από αυτό χρήματα και περιορίζοντας τη ρευστότητά του».
«Ποια ιδιοκτησία ανεξάρτητης εφημερίδας που κουνά το χέρι προς όλους έβγαλε πέρυσι (2010) στο εξωτερικό 2,6 εκατομμύρια ευρώ», αναρωτιέται στο Twitter ο therapygr;
Κάπου πάει το μυαλό μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου