Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστίες φαρμακοποιών Καρδίτσας στο ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή του προς το βουλευτή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας, ευχαριστεί το βουλευτή για την πρωτοβουλία που πήρε για την αποτροπή ψήφισης του άρθρου 29 του Πολυνομοσχεδίου, ένα άρθρο η εφαρμογή του οποίου θα σήμαινε εξαθλίωση για φαρμακοποιούς και φαρμακουπαλλήλους.
Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής:



ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                        ΚΑΡΔΙΤΣΑ 25-1-2012
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΖΑ 11, 2ος ΟΡΟΦΟΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ                                               ΠΡΟΣ:
ΤΗΛ./FAX  24410-27457                     1)   ΒΟΥΛΕΥΤΗ
                                                                     Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
                                                                     Κο ΛΑΦΑΖΑΝΗ
                                                                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
                                                                                                                                                  
                                                               2) Ν. Ε.  ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

    
      Αξιότιμε Κε Βουλευτά,
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας νιώθει την υποχρέωση να σας ευχαριστήσει και προσωπικά για την αμέριστη συμπαράσταση  που επιδείξατε στο ζήτημα του άρθρου 29, του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, του οποίου αποτρέψατε την ψήφιση χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής .
Ένα άρθρο που στην ουσία γινόταν προάγγελος της πλήρους εξαθλίωσης –σωματικής αλλά και πνευματικής –των φαρμακοποιών και των χιλιάδων υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτά .
Ένα άρθρο που όπως ορθά τονίσατε, δημιουργούσε νέα δεδομένα σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους και να διατηρήσουν τις θέσεις απασχόλησης  για τους εργαζομένους.
Το πιο σημαντικό για εμάς τους φαρμακοποιούς του Νομού Καρδίτσας ήταν η εμπιστοσύνη που μας δείξατε, αλλά και η  κατανόηση στο πρόβλημά μας. Διότι, δυστυχώς το σημερινό πολιτικό σύστημα εύκολα ακούει αλλά και εύκολα ξεχνά τα προβλήματα των πολιτών.
Σε αντίθεση με εσάς, αλλά και ολόκληρη την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που δώσατε μια αξιοζήλευτη -για το σθένος- μάχη από τα έδρανα του κοινοβουλίου μας.
Μάχη όχι για την “συντεχνία” των φαρμακοποιών, αλλά για τις αρχές, το ήθος και την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων πολιτών που εδώ και δυο χρόνια δέχονται συντεταγμένη επίθεση προκειμένου να σταματήσουν να αξιώνουν θεμελιώδη δικαιώματα, όπως αυτά της Παιδείας, της Ασφάλισης, της Υγείας, της Εργασίας και του Κράτους Δικαίου που θα προστατεύει πραγματικά τον πολίτη.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους αγώνες που έρχονται, με την ευχή να καταφέρουμε όλοι μας να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί πιστεύουμε ότι δυνατό και ελεύθερο κράτος, είναι αυτό που έχει δυνατούς πολίτες... στην ψυχή και στην καρδιά !!!

                                                               ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.
                                                            Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                     ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ
                                                        ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου