Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΑΡ, δεν είναι το κόμμα του Δημαρά!

Tου Παναγιώτη Γεωργιάδη

Είναι μια "αποδεκτή αλήθεια" στη δημοσιογραφική πιάτσα και το γνωρίζουν οι πάντες πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα των Μπόμπολα, Αλαφούζου, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη σιγοντάρουν και στηρίζουν, με πάθος, το νεοσύστατο κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Έχουν αντιληφθεί οι κρατούντες τα "μέσα παραπληροφόρησης" του Ελληνικού Λαού (MEGA, STAR, ΣΚΑΙ και ΔΟΛ) ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του (έρχεται και "επισήμως" πέμπτο στις δημοσκοπήσεις) και προωθούν, με νύχια και δόντια, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Του Υπουργού Δικαιοσύνης του "βρώμικου '89".
"Το ανάχωμα του ΠΑΣΟΚ", χαρακτηρίζουν πλέον οι περισσότεροι το κόμμα του κ. Κουβέλη και όχι αδίκως αφού, ο ίδιος του δηλώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί και θα  συνεργαστεί και με το ΠΑΣΟΚ ακόμα προκειμένου να συγκροτηθεί η "Κυβερνητική πλειοψηφία" της επόμενης μέρας των εκλογών.
Εδώ πια συμβαίνουν διάφορα αξιοπερίεργα, τρελά και παλαβά...

Κι ενώ ο κόσμος, στη συντριπτική του πλειοψηφία, καταδικάζει την πολιτική του Μνημονίου, στέλνοντας το ΠΑΣΟΚ στα Τάρταρα της πολιτικής (τρέμετε τράπεζες που τους δανείσατε με υποθήκη την κρατική επιχορήγηση..!), οι "Μαμαλάκηδες" των δημοσκοπήσεων προσπαθούν να μας πείσουν πως ο ίδιος αυτός κόσμος επιδοκιμάζει την "πολιτική" του κ. Φώτη Κουβέλη και του κόμματός του, που δηλώνει ουσιαστικά την "Μνημονιακή του νομιμοφροσύνη". Αν τούτα τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων είναι ρεαλιστικά και πραγματικά τότε μπορούμε να φανταστούμε ότι οι ερωτώμενοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα δισυπόστατης ύπαρξης (κοινώς θα μας τρελάνουν οι αλήτες..!). Αν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές των κκ. Μπόμπολα, Αλαφούζου, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη ευσταθούν κατ' ελάχιστο τότε, η επιστήμη της Στατιστικής ωχριά μπρος στη δύναμη τους.
Κι ενώ, αν παρακολουθήσουμε όλα αυτά τα εθνικής εμβέλειας μεγάλα κανάλια, θα διαπιστώσουμε πως η "Δημ.Αρ." δε λείπει από την καθημερινή ενημερωτική σούπα που μας σερβίρεται καθώς, το κόμμα του Γιάννη Δημαρά είναι εξαφανισμένο σα να μην υπάρχει. Κι ενώ ο Δημαράς έρχεται δεύτερος κι άλλοτε πρώτος στις προτιμήσεις των "ερωτώμενων" στις δημοσκοπήσεις, το κόμμα του είναι αμετακίνητο έως ανύπαρκτο σε επίπεδα ποσοστών από 2,5% έως 0,9%, σε αντίθεση με τον κ. Κουβέλη και τη "ΔΗΜ.ΑΡ." ο οποίος έχει καταντήσει ο καθημερινός "παρακαθήμενος έως και προκαθήμενος" της Εκκλησίας της Ενημέρωσής μας.
Τι κι αν από το πρωί "Παπαδάκης, Τράγκας, Χατζηνικολάου" και αρκετοί ακόμη δημοσιογράφοι τσιρίζουν για τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις, που δημιουργούν "κλίμα" και "δυναμική" υπέρ του δεύτερου πια κόμματος της χώρας. Τι κι αν στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις των ίδιων αυτών εταιρειών υπήρχαν σημαντικές αποκλίσεις στα ποσοστά του "ΔΗΜ.ΑΡ." για το ίδιο χρονικό διάστημα, που σε ένα ευρωπαϊκό κράτος θα προκαλούσαν εισαγγελική παρέμβαση; Οι "Μαμαλάκηδες" των δημοσκοπήσεων και άρχοντες των Μέσων προχωρούν απτόητοι.
Κι επειδή, σήμερα πλέον παίζεται ένα σκληρό πολιτικό παιχνίδι μεταξύ "Μνημονιακών και Αντιμνημονιακών"  πολιτικών δυνάμεων προκειμένου να υποδουλωθεί ή μη και Συνταγματικά η χώρα στους δανειστές της πρέπει να διευκρινίσουμε προς πάσα κατεύθυνση και καλοπροαίρετα πως:
το "ΔΗΜ.ΑΡ." δεν είναι το κόμμα του ΔΗΜΑΡΑ !
Προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως και δια πάσαν "νόσον και μαλακίαν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου