Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Παπαρήγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας»

Ηχηρό όχι στην περίπτωση συνεργασίας με άλλα κόμματα της Αριστεράς, από την Αλέκα Παπαρήγα

Κάθετα αντίθετη και αρνητική σε πιθανή συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς εμφανίστηκε η Α. Παπαρήγα, υπενθυμίζοντας και τονίζοντας ξανά τη στάση του ΚΚΕ, στο ζήτημα αυτό.
(Ενδιαφέροντα σχόλια από το διαδίκτυο...)

"Στο πολιτικό επίπεδο δεν υπάρχουν δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να συμφωνήσουμε", δήλωσε η γ.γ του ΚΚΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις του ΑΠΕ- ΜΠΕ, στην Αγκυρα.
Η κ. Παπαρήγα συμμετέχει σε ημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας που πραγματοποιείται στην τουρκική πρωτεύουσα με τίτλο "Ο σοσιαλισμός θα νικήσει".
"Είναι μια επέτειος μνήμης για το τουρκικό Κομμουνιστικό Κόμμα της δολοφονίας στελεχών του, αλλά έχει και το στοιχείο της παρέμβασης στα σημερινά προβλήματα" είπε η κ. Παπαρήγα, αναφερόμενη στην εκδήλωση.
Όσο για τις πολυθρυλούμενες συνεργασίες, η γγ του ΚΚΕ σημείωσε πως "η πολιτική συνεργασιών είναι αναγκαία, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Πιο σύνθετη πολιτική είναι αυτή των συνεργασιών. Μπορείς να κάνεις πολιτική συνεργασιών και αυτή να μην ωφελήσει το λαό, ή και συνεργασία που να ωφελήσει".
"Σήμερα θεωρούμε ότι κριτήριο για τη συνεργασία πρέπει να είναι το κοινωνικό επίπεδο και μετά το πολιτικό. Στο κοινωνικό επίπεδο για μας υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή.
Από τη μια πλευρά υπάρχει η σύγχρονη εργατική τάξη και ενδιάμεσα μικροαστικά λαϊκά στρώματα, ένα μέρος αυτών που δέχεται κυριολεκτικά μια πολιτική εξόντωσης.
Μιλάμε δηλαδή για τη συνεργασία της εργατικής τάξης ή για συμμαχία που εκφράζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των μικρομεσαίων της πόλης και της υπαίθρου" είπε και τόνισε πως "η συνεργασία για να γίνει πρέπει να προϋπάρξει, δεν μπορεί να είναι εκλογική".
Είπε μάλιστα ότι "η προοπτική πρέπει να επιλυθεί στο επίπεδο της πολιτικής εξουσίας και δεν συμπίπτουμε πουθενά με τα άλλα κόμματα που λέτε αριστερά, ούτε αυτά συμπίπτουν με μας. Ούτε αυτά τα συμφέρει η συνεργασία με το ΚΚΕ ούτε εμάς" και επισήμανε ότι "η συνεργασία αυτή θα είναι εμπόδιο στην ανάπτυξη του κινήματος", ενώ στο τέλος υποστήριξε:
"Διαφωνούμε στο τι σημαίνει διέξοδος από την κρίση".


ΣΧΟΛΙΑ από το news247.gr
Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι είναι αρχηγός των κομουνιστών η Αλέκα ; Ε, πώς να γίνει επανάσταση μ' αυτήν μπροστά για αρχηγό ; Να γιατί είναι η αρχηγός τους, για να μην εμπνέει κανένα.

E βέβαια, μόνο στα λόγια είσαι... Ξέρεις πως αν ενωθεί η αριστερά, θα συσπειρώσει πολύ κόσμο και μπορεί πια να κυβερνήσει.... Σε φοβίζει όμως αυτό. Θέλεις πάντα να είσαι έξω από το χορό και να μιλάς χύμα, γιατί από μακριά μπορείς. Αν δεν είναι έτσι, πες μας, γιατί δεν δέχεσαι συνεργασία Αλέκα?

.......αμάν ρε Αλέκα.....ο κόσμος εξελίσσεται..... ο Στάλιν κ ο Λένιν πέθαναν......οι συγκυρίες είναι διαφορετικές..... ο λαός επιθυμεί κ τη δική σου συμμετοχή......τόσο δύσκολη είναι πια η συνύπαρξη με τα άλλα....αριστερά κόμματα....????? 
Αν ήταν αριστερό κόμμα, κάτι θα γινόταν μεσογειακέ φίλε μου. Αλλά ένα κόμμα δογματικό και απομονωμένο εδώ και δεκαετίες, μάλλον δεξιό συντηρητικό μου κάνει. Δεν είμαι αντι-κομμουνιστής, αλλά δεν είναι μυστικό ότι δεν παίζουν σωστά το παιχνίδι και είναι κολλήμένοι στα ίδια ποσοστά. Αυτό σημαίνει ότι δεν κερδίζεις κανέναν και είσαι απλά ευχαριστημένος με τους ίδιους και τους ίδιους.
...κάποιος να της πει ότι έχει πεθάνει κι αυτή και το μοντέλο που εκπροσωπεί
...ρε Χαρίλαε τώρα σε ήθελα... "και με τον διάβολο μωρέ"!
... να την χαιρονται εκει στο Περισσο !!!
... η χωρα βουλιαζει και αυτοι το χαβα τους !!!
‎...αυτοί νομίζουν ότι έχουν πάρει τον αγώνα εργολαβία, ό,τι δεν μπορούν να το καπελώσουν το απορρίπτουν και το απαξιώνουν... ελπίζω να το βρουν μπροστά τους
...στις διαδηλωσεις θα ζητάν και κομματικές ταυτότητες βρε τι έχουμε πάθει.



...το σουλουπι της γιατι μου θυμιζει την ΚΟΜΜΟΥΝΑ, προσωποποιημενη, ξεκόλλα κυρά μου, ο κόσμος προχωράει !!!
...κι αυτή προχωράει μόνο που έχει ξεχάσει την όπισθεν

... τι κοινό έχουν με τον Κουβέλη?

...με τον Κουβελη; πολλά, δυο μουρχουνται στο νου, ξυλινη γλωσσα, εκτος κοινωνιας, και ενα τριτο: Η ΚΑΡΕΚΛΑ !!!
... Στην παρουσα φαση τι ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ; ή ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ; Για την κα Παπαρηγα ρωτάω, προσωπικα ξερω !!!



ΣΧΟΛΙΟ από tsantiri.gr

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ!!!!!!! ΟΙ ΑΛΟΙ ΛΑΘΟΣ!!!
ΣΥΣΤΑΣΗ: ΚΑΛΑΜΟΥΣ ΑΦΙΠΠΕΥΣΑΤE!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου