Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Χέρι-χέρι με την ...Καθημερινή!!!

Χέρι βοηθείας δίνει στο Γιωργάκη η εφημερίδα του Αλαφούζου "Καθημερινή", φοβούμενη προφανώς το ντόμινο που θα ακολουθήσει...!!
Λάδι ο Καραμανλής, λάδι ο Προβόπουλος...
Τέτοια κείμενα πρέπει να διδάσκονται και να αναλύονται στις Σχολές Δημοσιογραφίες ως παράδειγμα κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας και πλύσης εγκεφάλου...
Διαβάστε τι γράφει η εφημερίδα:


Το έλλειμμα
Ο κ. Παπανδρέου είναι προφανώς υπεύθυνος για το γεγονός ότι αγνόησε τις ηχηρές προειδοποιήσεις των κ. Καραμανλή, Προβόπουλου κ.α. οι οποίοι έκρουαν τον κώδωνα κινδύνου για το πρόβλημα χρέους και τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας. Κανείς δεν έχει έως σήμερα καταλάβει γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν προχώρησε πιο γρήγορα σε αυστηρά δημοσιονομικά μέτρα, αγνοώντας κάθε προειδοποίηση. Για αυτά τα σκληρά ερωτήματα, ο κ. Παπανδρέου οφείλει πειστικές απαντήσεις. Είναι όμως παράλογο να εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι με εντολή των Ευρωπαίων φούσκωσαν επίτηδες το έλλειμμα της χώρας προκειμένου να ληφθούν πιο σκληρά μέτρα. Πράγματι το έλλειμμα εμφανίσθηκε μεγαλύτερο, επειδή η EUROSTAT επέβαλε την ευρωπαϊκή μεθοδολογία και στις ελληνικές αρχές. Οι εταίροι μας θα πρέπει να αναρωτιούνται σήμερα πώς γίνεται σε μια χώρα της Ε.Ε. να διώκεται κάποιος επειδή έκανε τη δουλειά του σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα πράξει με ψυχραιμία και σοβαρότητα και πως δεν θα εμπλακεί η χώρα σε ένα φαύλο κύκλο ακραίων πολιτικών αντιπαραθέσεων, που δεν θα έχουν τίποτα να κάνουν με την ουσία πίσω από τη χρεοκοπία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου