Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Χυτήρης: Όχι σε πρόωρες εκλογές

Βρε πώς καρφώνονται μερικοί μερικοί... Να για παράδειγμα, ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης. Επιμένει πως δεν θα πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Χυτήρης είπε: «Θεωρώ ότι όλοι οι πολιτικοί θα έπρεπε να σκεφτούν ότι οι εκλογές, τη στιγμή που γίνονται, δεν προσφέρουν στη χώρα. Θεωρώ ότι η επόμενη Βουλή θα είναι χειρότερη από την παρούσα και θα υπάρξει και μια αποσταθεροποίηση».
Και γιατί όλα αυτά; Τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του (και) ποιητή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ;;
Μα σαφέστατα, η πιθανότητα (εμείς πιστεύουμε σιγουριά) ότι ο κ. Χυτήρης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
των εκλογών δεν θα είναι στην παρέα των βουλευτών του βενιζέλειου ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό κάνει ό,τι μπορεί να μην γίνουν τώρα εκλογές (το έχει ξαναεπιχειρήσει) για να παραμείνει όσο μπορεί στη Βουλή και να παίρνει τον παχυλό μισθό του. Άλλωστε, σκοτώθηκε στη δουλειά!!...

 
Πάντως, είπε και μερικές αλήθειες: Εκτίμησε πως τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων (εννοεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από κεκτημενη ταχύτητα τα λέει "μεγάλα"!!) δεν θα φθάσουν το 45% (πιστεύω να εννοεί ως σύνολο!), αλλά θα διαμορφωθούν πολύ χαμηλότερα.
Τέλος, στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, απάντησε ότι «σε περίπτωση που κρίνω ότι μπορώ να είμαι θετικός, έστω και κατ' ελάχιστον, στις εξελίξεις, τότε θα είμαι».Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής; Μα, ότι αν κρίνει πως μπορεί να εκλεγεί θα πει το "ναι"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου