Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αποφασισμένοι για την πρωτιά!!

Από τον τοίχο facebook του Τάκης Κατσαρός

Το ΠΑΣΟΚ με 14%, ο Βενιζέλος με 18% για πρωθυπουργός και 25% δημοφιλία δικαιούνται να παλεύουν για την πρώτη θέση και το μπόνους των 50 εδρών. Ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,5%, ο Τσίπρας με 16% για την πρωθυπουργία και με 43% δημοφιλία γιατί δεν δικαιούνται;

Εντάξει, αν βγει ο Τσίπρας ή οι υποψήφιοί μας να το πουν μπορεί να τους "τσακίσουν" μέσω των ελεγχόμενων media (την ψώνισαν, πήραν αέρα τα μυαλά τους, παλάβωσαν κλπ). Αλλά, όλοι εμείς το ασύνταχτο μπουλούκι των αριστερών πολιτών στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, στα social media και στον κοινωνικό μας περίγυρο δεν αντιμετωπίζουμε κανέναν τέτοιο κίνδυνο. Μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω. Και ποιος ξέρει... ίσως, άθελά μας και μέσα στην τρέλα μας, χτυπήσουμε κάποια κρυμμένη φλέβα. Πενήντα (50) έδρες είναι αυτές γιατί να τις δώσουμε του Σαμαρά και του Βενιζέλου; Για να μας πηδήξουν άνευ σιέλου;
Η ενωτική πρόταση ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε (ολόσωστη είναι και να επιμείνουμε αλλά άλλαι αι βουλαί της Αλέκας και του Φώτη) . Όμως, οι εκλογές είναι αύριο, δηλαδή, ΤΩΡΑ. Και ο λαός μας που βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας και της ολοσχερούς καταστροφής δε μπορεί να περιμένει πότε θα ξυπνήσουν από την επαναστατική ύπνωση ή τη μεταρρυθμιστική νιρβάνα οι υπόλοιπες ηγεσίες της Αριστεράς. Ο κόσμος τους, όσοι τουλάχιστον αντιλαμβάνονται τι διακυβεύεται ας τους ψηφίσει μια άλλη φορά. Όχι στις 6 Μαΐου!
Το 30-40% των (δημοσκοπικών για την ώρα) αριστερών ψήφων πρέπει να έχει διάταξη, κατεύθυνση και προοπτική ΝΙΚΗΣ. Κάποιος πρέπει να ξεχωρίσει, να ξεκολλήσει από το 5 ή το 10%, να σπάσει το κέλυφος της κατακερματισμένης, αδύναμης και ηττημένης Αριστεράς και να κάνει τη διαφορά. Να αναδειχθεί σε μια μεγάλη αριστερή εθνική δύναμη. Κι αυτός ο κάποιος είναι στις δεδομένες πολιτικές συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύντροφοι και συντρόφισσες, ανανεωτικοί κομμουνιστές, αριστεροί, σοσιαλιστές, δημοκράτες, οικολόγοι, αντεξουσιαστές και αναρχικοί σύντροφοι της μη βίας, ακτιβιστές των κοινωνικών κινημάτων ας σηκώσουμε τα μάτια και ας δούμε κατάματα τον ιστορικό ορίζοντα. Για μια ακόμη φορά γράφει:
Αν όχι εμείς ποιος; Αν όχι τώρα πότε;
Πάμε λοιπόν: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ – ΔΥΝΑΤΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου