Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Έχουν ξεφύγει εντελώς στο ΚΚΕ!

Μετά την προβοκατόρικη επίθεση των τελευταίων ημερών από το Ριζοσπάστη και προσωπικά από την Αλέκα Παπαρήγα, διάφορα "κόκκινα" παπαγαλάκια ανά την Ελλάδα αναπαράγουν την φτηνή, αισχρή κι ανήθικη προπαγάνδα του ΚΚΕ, μέσα από blog κυρίως.
Ένα από αυτά είναι και το ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ (Kamposnews.blogspot.com) του κ. Γιώργου Πιπερόπουλου (σοβαρού -κατά τα άλλα- αρθρογάφου στον τοπικό Τύπο), το οποίο αναδημοσίευσε χθες (χωρίς προφανώς να διασταυρώσει τις πληροφορίες) μια ανάρτηση κάποιου αγράμματου από τη Σκόπελο - φανατικού οπαδού του ΚΚΕ, το skopelos-news.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Πιπερόπουλο: Τον τιμάει η οποιαδήποτε αναδημοσίευση σαν κι αυτή του Σκοπελίτη Blogger;; 
Εδώ δεν μιλάμε για μια άλλη άποψη. Εδώ μιλάμε για κοινή συκοφαντία.
Γιατί ο κ. Πιπερόπουλος (ή όποιος άλλος κρύβεται πίσω από το blog) δεν σέβεται τον εαυτό του και τις αρχές του;; (αν τελικά έχει...)
Αν και δεν θα θέλαμε να αναδείξουμε τέτοιας ποιότητας ιστότοπους, σας προτείνουμε παρ' όλα αυτά να πάτε ΕΔΩ, μόνο και μόνο για να διαβάσετε την ποιότητα της πολιτικής κάποιων αμετανόητων γκεμπελίσκων του ΚΚΕ...

2 σχόλια:

  1. ρε "νταβανε" σε πείραξε που είμαι αγράμματος για που ενοχλήσαμε τα λαμόγια τις πολιτικής και τέλος "νταβανους" εμείς λέμε τις σκατόμυγες diana σου πάει το όνομα άντε κάτι θα κονομήσεις και εσύ παίξε το παιχνιδάκι αλλα διάβασε και λίγο εδώ
    http://skopelos-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_8431.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστούμε που μας υπέδειξες το νέο σου "δημοσιογραφικό" κατόρθωμα. Το διαβάσαμε και ειλικρικά μας έφτιαξε το κέφι!!
    Συγχρόνως, μαζί με το παραπάνω σχόλιο, μας δημιούργησες ορισμένες απορίες:

    1. Γνωρίζεις άραγε την έννοια της λέξης "λαμόγιο"???

    2. Πόσα ακριβώς θα... "κονομήσω" αν διαβάσω το νέο σου δημιούργημα???

    Εγώ πάντως -όπως σου είπα- το διάβασα και ερωτώ:
    3. Γιατί βιάζεσαι "να τελειώσει η καραμέλα της Ενωμένης Αριστεράς"??? Σε πειράζει τόσο πολύ η ενότητα στον αγώνα και στις διεκδικήσεις του λαού??? Τόσο πολύ πια αρέσκεσαι στη διάλυση της Αριστεράς??? Τόσο πολύ επιθυμείς στη συνέχιση της μοναχικής πορείας του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ??? Γιατί??? Για να κυβερνάνε μια ζωή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ????

    4. Πιστεύεις ότι μόνο του το ΚΚΕ -με τη γραμμή μάλιστα που ακολουθεί- θα καταφέρει ποτέ να κυβερνήσει??? Ή μήπως είσαι της άποψης που εξέφρασε η Αλέκα ότι "αν κυβερνήσει η Αριστερά, δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ως αντιπολίτευση"??? (που σημαίνει, ότι το ΚΚΕ επιθυμεί διακαώς να βρίσκεται πάντα στην αντιπολιτευση και ο λαός στην καταστροφη).

    *** Να κάνω μια παρένθεση και να θαυμάσω την περήφημη φράση του κειμένου σου:
    "Μιλώντας με 2-3εις ΚΚεδες γι'αυτό το ερώτημα, αυτό που κατάλαβα είναι ότι καμιά εμπιστοσύνη δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, και το θεωρούν κόμμα "δεξαμενή" του ΠΑΣΟΚ και συστημικό."

    5. Καλά, αλήθεια πίστεψες ότι μιλώντας με ΚΚΕδες θα σου έλεγαν κάτι διαφορετικό??? Μόνο αν είχαν απόφαση σπό το Πολιτικό Γραφείο (το κογκλάβιο του Περισσού!!)
    Φυσικά και "δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη του ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ". Όταν μάλιστα βλέπει ο Περισσός ότι υπάρχει ο κίνδυνος, το ΚΚΕ να βρεθεί για πρωτη φορά πίσω από τον "μεγάλο εχθρό" του (που σου θυμίζω δεν είναι το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ!!!)

    6. Κατάλαβες λοιπόν τι έγραψες με την παραπάνω φράση σου??? Οτι για να κάνεις μια εκτίμηση για τα γεγονότα "ρωτάς 2-3 ΚΚΕδες"!!!! λες και εσύ δεν έχεις καν κριτικό πνεύμα για να αποκτήσεις και δική σου άποψη. Εν ολίγοις (και συγνώμη αν σε προσβάλω, αλλά δεν σε αδικώ, την αλήθεια λέω) υποτιμάς τον εαυτό σου θεωρώντας τον ακατάλληλο να σκεφτεί και να αποφασίσει. Και επί της φράσης σου (και τη άποψής σου όπως σου την επέβαλαν οι "2-3 ΚΚΕδες") ερωτώ:

    7. Θεωρείς πραγματικά το ΣΥΡΙΖΑ "κόμμα συστημικό" Από πού ακριβώς το συμπεραίνεις?? Επειδή είναι το μόνο αριστερό κόμμα που θέλει (σε αντίθεση με το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ) να ανατρέψει το σημερινό σύστημα πιστεύοντας σε μια αριστερή διακυβέρνηση???

    Εδώ και καιρό, ο ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και το ΚΚΕ για λογαριασμό του) μίλησε για προβοκάτσιες εν όψει των εκλογών. Εννοώντας προβοκάτσιες από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Σύστημα- Κυβέρνηση.

    8. Μήπως τελικά οι προβοκάτσιες κατά του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν από το ΚΚΕ με τις τελευταίες δηλώσεις Παπαρήγα και τα δημοσιεύματα του Ριζοσπαστη (όλα στηριγμένα στο ψέμμα και στην ανακρίβεια)??? Αυτή η ενέργεια του ΚΚΕ, μήπως είναι υποδεικνυόμενη από το σύστημα και τα κυβερνητικά κόμματα??? Ποιος είναι τελικά "συστημικό κόμμα"???
    (Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, εκτός από τις απαντήσεις στις ψευτιές και συκοφαντίες του ΚΚΕ, δεν του επιτίθεται - και σε πληροφορώ έχει "πολλά ράμματα για τη γούνα του" και θα μπορούσε να το κάνει σκόνη!!!)

    Το κλείσιμο του νέου κειμένου σου, μου άρεσε επίσης. Σαν τέλειωμα απεργιακής προκήρυξης μοιάζει:
    "ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ".

    9. Αλήθεια, "πώς να το κάνουμε" για να γίνει πραγματικά το ΚΚΕ "κόμμα της εργατιάς" αλλά και όλου του λαού???
    Εγώ πιστεύω ότι ένα μόνο χρειάζεται να κάνει το ΚΚΕ:
    Να αφουγκραστεί το λαό και να σταθεί αλληλέγγυο με τις ανάγκες και τα αιτήματά του. Ένα από αυτά η ενότητα της αριστεράς για να αλλάξει σελίδα ο τόπος και η ελληνική κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή