Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Στην κάλπη θα είσαι μόνος σου, εσύ και η συνείδηση σου...

...Σε αυτές τις εκλογές τιμωρούμε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

Την μεθεπόμενη Κυριακή έχουμε εκλογές. Δε θα σας πούμε τι να ψηφίσετε, αυτό δε θα το κάναμε ποτέ. Θα σας πούμε όμως, θα σας παρακαλέσουμε για την ακρίβεια να μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία.

Όλοι έχουμε υποστεί βίαιες αλλαγές στη ζωή μας πληρώνοντας τον λογαριασμό για ένα φαγοπότι που οι περισσότεροι από εμάς δεν συμμετείχαν. Και να συμμετείχαμε όμως , άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, δεν ξεκινήσαμε εμείς το γλέντι.. δεν φταίμε το ίδιο με αυτούς & δε πρέπει να τους αφήσουμε να γλεντάνε. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε για μια φορά το κοινό καλό.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ΠΑΣΟΚ & η Νέα Δημοκρατία έχουν καταφέρει να μπούν στο dna του Ελληνικού λαού.
Γνωρίζουμε ότι παρά την καταστροφή στην οποία μας οδήγησαν, κάποιοι από εσάς έχετε  »υποχρέωση» στο κόμμα και είστε παραδοσιακά Νεο Δημοκράτες ή ΠΑΣΟΚ.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς που μας διαβάζετε πήρατε επιδοτήσεις που δεν δικαιούσασταν ή που δεν αξιοποιήσατε όπως έπρεπε, χάρη στο κόμα.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι έχετε υποχρέωση στο κόμμα αφού τα παιδιά σας διορίστηκαν στο δημόσιο πριν χρόνια & παρά τις περικοπές έχουν δουλειά.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι δεν πλήρωσατε μια κλήση της τροχαίας γιατί την έσβησε ο δικός σας από το κόμμα.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι απο εσάς μπαίνετε στον δακτύλιο όποτε γουστάρετε γιατί έχετε κάρτα δακτυλίου χάρη στο κόμμα.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς έχετε ως βασικό σας πελάτη το δημόσιο και τη δουλειά, σας την δίνει το κόμμα (δεν αναφερόμαστε σε μεγαλολαμόγια, αναφερόμαστε σε ανθρώπους που βγάζουν ένα μεροκάματο και ζουν αξιοπρεπώς.)
Γνωρίζουμε ακόμη το θράσσος κάποιων πολιτικών που ακόμη και σήμερα, στη μάχη του σταυρού, σας τάζουν λαγούς με πετραχείλια.
Γνωρίζουμε τα πάντα, ζούμε όλοι στην ίδια κοινωνία. 
Δε θα κατακρίνουμε σε αυτή την ανάρτηση όσους από εσάς είστε ΠΑΣΟΚ και πηγαίνετε στις ομιλίες του Βενιζέλου, δε θα κατακρίνουμε όσους δηλώνετε Νέα Δημοκρατία και πηγαίνετε στις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά.
Έτσι μεγαλώσατε, έτσι μάθατε από το πανεπιστήμιο ή τους γονείς σας, έτσι κάνετε. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος σε μια μέρα, πόσο μάλλον όταν αισθάνεται ότι ανήκει κάπου ή όταν έχει κάτι να περιμένει..
Αυτό που σας ζητάμε είναι σε αυτές τις εκλογές να μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία.

Στην κάλπη θα είσαι μόνος σου, εσύ με τη συνείδηση σου.

Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου