Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Με μηνύσεις απειλεί ο Νίκος Παππάς

...για την αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειάς του

"Να απαντήσει μέχρι αύριο το μεσημέρι ο κ. Παύλος Σιούφας αν εννοούσε εμένα στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος όπου ανέφερε ότι υπάρχει θέμα ηθικής τάξης με συνυποψήφιο του και ότι στην περίπτωση που παρέμενε στο ψηφοδέλτιο το πρόσωπο για το οποίο προέκυπτε, κατά τη δημόσια τοποθέτηση του κ.Σιούφα στο twitter,  θέμα ηθικής τάξης τότε υποβάλει την παραίτησή του. Αν λοιπόν εννοεί εμένα οφείλει να απαντήσει μέχρι αύριο, αλλιώς θα υποχρεωθώ να προσφύγω στη δικαιοσύνη προκειμένου να προασπίσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου" τόνισε σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Παππάς, πρώην υποψήφιος της ΝΔ για το νομό Καρδίτσας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Παππάς αρχικά αναφέρθηκε στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαϊου και στην ανάγκη να αλλάξει το μείγμα της πολιτικής, διότι κατά την άποψή του το πρόβλημα δεν είναι η οικονομία αλλά η πολιτική με ήττα αλλά και με όμικρον γιώτα.
Σε ότι αφορά το «κόψιμό του» από το ψηφοδέλτιο είπε ότι ήταν ενοχλητικός για όλους εκείνους που βολεύονται με την ακινησία, για όλους εκείνους που επιθυμούν την στασιμότητα του τόπου, για όλους εκείνους που κρύβονται πίσω από την οικογενειοκρατία και τα τζάκια. Κατονόμασε τους κ. Σπύρο Ταλιαδούρο, Γ. Αναγνωστόπουλο και Παύλο Σιούφα, οι οποίοι θορυβημένοι από τα γκάλοπ που τον έφερναν δεύτερο μετά τον κ. Κώστα Τσιάρα, έθεσαν το εκβιαστικό δίλημμα τη Δευτέρα (μια μέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων)στον πρόεδρο του κόμματος.
Ο τρίτος άξονας της συνέντευξης αφορούσε την επόμενη ημέρα και τη στάση που πρόκειται να τηρήσει. Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι μεγάλωσε μέσα στη ΝΔ και ασπάζεται τις αξίες και τις ιδέες του φιλελευθερισμού και ότι όπως ήταν πάντα παρόν στα ζητήματα που απασχολούν το νομό της Καρδίτσας έτσι θα συνεχίσει και ότι άλλοι θα φύγουν νύκτα για  να επανεμφανιστούν ενόψει μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης. Εξήγγειλε επίσης, την  ίδρυση ενός Ερευνητικού και Αναπτυξιακού Κέντρου στην Καρδίτσα, που στόχο θα έχει να προάγει το δημόσιο διάλογο και την προώθηση λύσεων που αφορούν στην Καρδίτσα.
Τέλος, δεν έκρυψε την πικρία του για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά όπως τόνισε «συνεχίζω στην παράταξη που με ενέπνευσε και εξακολουθεί να με εμπνέει»,
Πηγή: ΕΡΤ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου