Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Εκδότες απατεώνες

Παρατηρούμε τις τελευταίες εβδομάδες μια φιλοκυβερνητική επέλαση από τις σελίδες κάποιων τοπικών εφημερίδων, κατά βάση δεξιών – και για να συνεννοούμαστε ΝεοΔημοκρατικών. Επέλαση που σχετίζεται με τα συμφέροντα (κομματικά άρα και οικονομικά) του φερόμενου ως πλειοψηφούντος κόμματος, της ΝΔ.
Για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, η επέλαση δεν έχει να κάνει με ανάδειξη του προγράμματος της ΝΔ (η σειρά των …Ζαππείων!!) αλλά αφορά το χτύπημα του μεγάλου εχθρού του μαύρου κυβερνητικού μπλοκ, που πάντα αλλά ιδίως σ’ αυτές τις εκλογές είναι (ποιος άλλος;) ο ΣΥΡΙΖΑ!!
Πονάει πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη μ’??? Γι’ αυτό και επιστράτευσες τα λεχθέντα από το ΚΚΕ... Γρεβενών για να τον χτυπήσεις με εκείνο τον τίτλο περί "απατεωνιάς"??
Και γιατί Βαγγέλη μ' δεν «σχολίασες» και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών στα «Παραπολιτικά» της εφημερίδας σου τα οποία και επιμελείσαι??
Μήπως το σχόλιο που αναδημοσιεύεις είχε και συνέχεια και το έκοψες?? Και αν δεν είχε συνέχεια, δεν μας λες από πού το έκλεψες να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται και να μην σε κατηγορούμε άδικα ως απατεώνα???
Καρδιτσιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου