Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ομιλία Τσίπρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το δίλημμα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή αντιμνημονιακή προοδευτική κυβέρνηση έθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ομονοίας.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προδώσει και δεν θα διαψεύσει τους πολίτες, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις στην Ευρώπη δικαιώνουν το κόμμα.
Τον ΣΥΡΙΖΑ "δεν τον κρατάει κανείς στο χέρι", είπε χαρακτηριστικά, αντιπαραβάλλοντας το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που είναι "δεμένοι και δεδομένοι"

"Γιατί εμείς δεν είμαστε στις λίστες του κυρίου Χριστοφοράκου. Δεν υπήρξαμε και δεν είμαστε τρόφιμοι της Siemens. Δεν είχαμε ταυτίσει το Μνημόνιο με το ευρώ". επισήμανε.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που ετοιμάζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και υπογράμμισε ότι τα δύο αυτά κόμματα σε όλη την προεκλογική περίοδο, οδήγησαν τους απλούς πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες.
Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί τις καταθέσεις και "το μόχθο της ζωής" του απλού πολίτη ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι εγγυάται τις συντάξεις του ελληνικού λαού, τις οποίες τα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θυσίασαν στο Μνημόνιο.
"Τις πετσόκοψαν και ετοιμάζονται να το ξανακάνουν. Λήστεψαν τα ταμεία με τα δομημένα ομόλογα, λήστεψαν τα ταμεία με το psi και ετοιμάζονται τώρα να τα αποτελειώσουν συνεχίζοντας το μνημόνιο. Παραδίδουν μια χώρα σε συνθήκες κραχ στην υγεία", τόνισε.

 Όλη η ομιλία ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου