Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στους δήμους

Με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και του συνόλου των εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα πραγματοποιήθηκε σήμερα η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα πρωτοφανή σε σκληρότητα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικα.


Μέτρα που βασικό στόχο έχουν τη διάλυση της διοικητικής δομής κάθε υπηρεσίας στο Δημόσιο, μέσω σαρωτικών απολύσεων και υποχρεωτικών μετατάξεων προκειμένου να ανοίξει πιο εύκολα ο δρόμος και να αρθούν τα τελευταία εμπόδια για το πλήρες ξεπούλημα των Δομών τους κράτους στους ιδιώτες.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή η μαζική συμμετοχή όλης της κοινωνίας, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων, των ανέργων και των συνταξιούχων αποτελεί απόλυτη υποχρέωση.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα. Με ομόφωνη απόφαση η Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ , αποφάσισε σήμερα το βράδυ νέα 48ωρη απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή 8 και 9 Νοεμβρίου και αποχή από τις εργασίες το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου. Τα νέα μέτρα ακόμα και να ψηφιστούν από την τρικομματική κυβέρνηση δεν πρέπει να περάσουν. O Αγώνας μας είναι για την ανατροπή. Ο Αγώνας μας είναι για ζωή. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και δείχνουμε την αποφασιστικότητα μας να αντισταθούμε, για να μην μας τσακίσουν και άλλο την ζωή.

                                          Για το Δ.Σ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Απόστολος Ταξιάρχης             Σωτήριος Σούρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου