Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δασοπονίας συνέχεια…

Σε σχόλιο της εφημερίδας «Νέος Αγών», που υπογράφει ο Κ.Φ. , με τίτλο «Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των Καρδιτσιωτών», για άλλη μια φορά τονίζεται το γεγονός ότι η μεταφορά της Δασοπονικής στο Καρπενήσι (όχι της «μισής» φίλε, ολόκληρης!) εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες!
Αυτό φαίνεται π.χ. και από άλλες περιπτώσεις, όπως το ότι στην Ημαθία πήραν και τις δυο σχολές από Βέροια και Νάουσα ενώ ήθελαν επίσης, εδώ και δυο χρόνια, να κρατήσουν πάση θυσία τη Δασοπονία του Καρπενησιού και ας μην έχει υποδομές κάτι που διαθέτει η Δασοπονία Καρδίτσας…
Ήθελαν να διατηρήσουν τη Δασοπονία στο Καρπενήσι, παρά το γεγονός ότι οι καθηγητές της σχολής ζητάνε να μεταφερθούν από το Καρπενήσι, επειδή δεν υπάρχει υποδομή!!!

Όλα λοιπόν γίνονται όχι για την παιδεία και την εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, αλλά για τα ψηφαλάκια κάποιων… παίδων πολιτικών τζακιών!!
Τη Δασοπονία Καρδίτσας εξ αρχής, από τότε που βγήκε από το μηχανογραφικό (πριν δυο χρόνια), την είχαν τάξει όχι στο Καρπενήσι, αλλά στο γιο της Ντόρας που τότε είχε βγει δήμαρχος στη γειτονική πρωτεύουσα της Ευρυτανίας…
Δυστυχώς και ο φίλος Κ.Φ. και άλλοι αρθρογράφοι και σχολιαστές στα τοπικά και κεντρικά μέσα, ενώ αναφέρουν πολιτικές σκοπιμότητες στη μεταφορά της Δασοπονικής, δεν τις ονομάζουν. Έχουν λοιπόν όνομα και λέγονται: «Πολιτικό τζάκι Μητσοτάκη, κλάδος Ντόρας, υιός Κωνσταντίνος Μπακογιάννης»!!!
Άντε ντε! Το παιδί ετοιμάζεται να πάρει τη θέση της μαμάς στη Βουλή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου