Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μας κοροϊδεύει εντελώς θρασύτατα

Είδαμε την κυρία Ασημίνα σε φωτογραφίες με αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας και ένα πανομοιότυπο «ρεπορτάζ» σε όλο τον τοπικό Τύπο, προφανώς «δια χειρός γραφείου βουλευτού της ΝΔ Ασημίνας Σκόνδρα (δελτίο Τύπου).
1. Βλέποντας τις φωτογραφίες, στις οποίες κάποιοι αγρότες χαριεντίζονται ή κορδώνονται δίπλα στην κυρία Μονίμως Περιοδεύουσα ανά τα χωρία του κάμπου και των Αγράφων, αναρωτιέμαστε: Καλά αυτοί οι αγρότες (που προφανώς την ψήφισαν ή έστω είναι νεοδημοκράτες) πιστεύουν πραγματικά ότι η εν λόγω κυβερνητική βουλευτής που λέει σε όλα ΝΑΙ, θα τους λύσει τα προβλήματα; Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων (και των αγροτών βεβαίως). Τι να πούμε…

2. Διαβάζοντας το κείμενο, βλέπουμε ότι η κ. Σκόνδρα «έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους αγρότες…». Αυτή η λέξη –«παρευρισκόμενους»- λέει πολλά για όσους έχουν νου και τον βάζουν να δουλέψει… Ποιοι «παρευρίσκονταν» και πού πήγαν οι «μη παρευρισκόμενοι», κύρια Ασημίνα; Οι δεύτεροι τουλάχιστον ήταν ευγενικοί: Απλά «δεν παρευρέθησαν», ειδάλλως δεν θα μπορούσες να μείνεις «πολλές ώρες συζητώντας μαζί τους…»!!
3. Πάμε τώρα στη δήλωση της βουλευτή: Αφήνουμε το «γλείψιμο» στο Σαμαρά και μένουμε στο «θετικό ότι οι αγρότες διαμαρτυρόμενοι χωρίς όμως να κλείνουν τους δρόμους…». Δηλαδή, όταν τις πρώτες μέρες  κυκλοφορούσε από τους «Σίμους» της κυβέρνησής σου το αντίθετο από αυτό που λες σήμερα, χτύπησες το χέρι στο τραπέζι (της ΝΔ) διαμαρτυρόμενη για την συκοφαντία που υφίστατο ο αγροτικός κλάδος από το κόμμα σου; Δεν θυμόμαστε κάτι τέτοιο, ούτε στο παρελθόν είδαμε από σας κάτι ανάλογο… διπρόσωπη κυρία Σκόνδρα!!!
4. Υποστηρίζεις «σε όλους τους τόνους», λες αγαπητή κυρία ότι «επιβάλλεται άμεσα αγροτική μεταρρύθμιση… χάραξη εθνικής αγροτικής πολιτικής…» κ.λπ. Και τι έκανες γι’ αυτό Ασημίνα; ΤΙΠΟΤΑ!! Είσαι εντελώς ανύπαρκτη και ανίκανη να επιβάλλεις, ως βουλευτής πλέον, την παραμικρή διορθωτική κίνηση στην καταστροφική πολιτική του (ευαισθητοποιημένου και συμπαραστάτη των αγροτών, όπως λες) Σαμαρά!
Περαστικά μας κυρία Ασημίνα…
Και μπράβο σου που μας κοροϊδεύεις τόσο ξετσίπωτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου