Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δεν μπορεί να «δέσει» εμπλοκή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με επιθέσεις σε Εξάρχεια και Σκουριές η ΕΛ.ΑΣ.

Άνθρακας ο θησαυρός για την κυβέρνηση αφού η θεωρία της περί δύο άκρων φαίνεται να πηγαίνει περίπατο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το newpost.gr η αστυνομία αδυνατεί να «δέσει» εμπλοκή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε εγκληματικές ενέργειες στα Εξάρχεια και στις Σκουριές Χαλκιδικής. Δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για σχέσεις στελέχους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την επίθεση που έγινε στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου στα Εξάρχεια, αλλά και με επεισόδια στη ΒΑ Χαλκιδική.

Υπήρξαν μάλιστα δημοσιεύματα τα οποία παρουσίαζαν την υπόθεση ως «δεμένη» και εμφάνιζαν τις διωκτικές αρχές, έτοιμες να προβούν σε συλλήψεις, δεδομένου ότι, όπως διέρρεαν κυβερνητικά στελέχη, ο τηλεφωνικός αριθμός συγκεκριμένου στελέχους της Αριστεράς, είχε εντοπιστεί πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης στην οικία του αδελφού Κεδίκογλου, αλλά και στις Σκουριές κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το εν λόγω στέλεχος διαμένει πολύ κοντά στον αδελφό του Σίμου Κεδίκογλου, επομένως η ανίχνευση του τηλεφώνου του στη συγκεκριμένη περιοχή, κάθε άλλο παρά παράξενη είναι. Σε ότι αφορά την παρουσία του στη Χαλκιδική; Αυτή ήταν δημόσια, στο πλαίσιο διαδήλωσης διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την εξόρυξη χρυσού. Ο ίδιος μάλιστα είχε καταγγείλει ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης είχε δεχθεί δακρυγόνο με ευθεία βολή. Επιπλέον, φαίνεται πως το συγκεκριμένο στέλεχος έχει δικαστική διένεξη με υψηλότατο στέλεχος της κυβέρνησης. Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε συσχέτιση θα αδυνάτισε τα υπόλοιπα στοιχεία καθώς θα άφηνε να πλανάται η υπόνοια της πολιτικής σκοπιμότητας.

Πηγή: koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου